sarmulita Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 (edited) Salut, am o problema cu pc-ul, are momente in care se stinge singur, pana acum nu mi s-a mai intamplat chestia asta. M-am gandit ca poate fi de la supra-incalzire, temperatura procesorului acum este 117c (grade celsius), e bine? Care este temperatura optima? Ce ar trebuii sa fac ca sa nu se mai stinga pc-u? Edited July 3, 2015 by sarmulita Quote
daNNy.bv Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 117? ) eu am pe laptop 35Desfa-l si sufla aer pe el pana iese tot praful si pune si o pasta pe cpu Quote
J Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 Cred ca ti s-a format un covor deasupra ventilatorului de la atata praf . Desfa-l si curata toate ventilatoarele care le ai (cpu,gpu,sursa etc). Quote
theeternalwanderer Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 cam asa cred ca arata radiatorul tau: http://farm4.staticflickr.com/3613/3380598196_fa11358a82.jpgDaca este laptop, si nu e in garantie sau daca nu iti pasa de ea desfa-l si scoate-i cooler-ul si scapa-l de praf. Nu trebuie sa schimbi pasta.Daca este pe Desktop, desfa carcasa si foloseste un feon ca sa sufli praful din radiator. Nu e necesar sa ii scoti cooler-ul sau radiatorul. Desi, daca te mananca ai putea sa ii schimbi pasta cu Arctic Silver. Quote
sarmulita Posted July 3, 2015 Author Report Posted July 3, 2015 @J, chiar covor, l-am curatat, temperatura ramane undeva la 65 - 70 grade celsius, deci care e temperatura optima de functionare? Quote
tawdarky Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 @J, chiar covor, l-am curatat, temperatura ramane undeva la 65 - 70 grade celsius, deci care e temperatura optima de functionare?Depinde de procesor.Undeva la 50 de grade in full load ar cam fi in general. Quote
J Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 @J, chiar covor, l-am curatat, temperatura ramane undeva la 65 - 70 grade celsius, deci care e temperatura optima de functionare?Cumpara o pasta termala (nu recomand ieftina,se "duce"imediat) si aplic-o pe procesor. Daca nu ai bani de pasta termala poti folosi pasta de dinti,d-aia clasica,alba,fara brobonele. Quote