ikod Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 Un strateg american, Peter Singer, sus?ine c? cel de-al Treilea R?zboi Mondial va avea cu siguran?? o component? digital? ?i ar putea fi chiar un conflict cibernetic.Peter Singer, strateg al New America ?i consultant pentru Pentagon ?i FBI, exploreaz? în urm?toarea sa carte, "Ghost Fleet," modul în care ar putea fi purtate conflictele globale în anii 2020."R?zboaiele reflect? lumile ?i tehnologia din jurul lor, astfel încât un r?zboi în anii 2020 ar avea o component? digital?", a declarat Peter Singer, citat de csmonitor.com.Peter Singer sus?ine c? dac? atacurile cibernetice vor continua s? fie orchestrate de unele state împotriva altora iar fenomenul va lua amploare, am putea asista la un al Treilea R?zboi Mondial purtat pe calea digital?.sursa: Un strateg american sus?ine c? cel de-al Treilea R?zboi Mondial ar putea fi un conflict cibernetic - Mediafax Quote
romanul Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 Le fura cortorarii nostrii din Huedin serverele cu tot cu cablu.. Quote
diesel. Posted July 4, 2015 Report Posted July 4, 2015 WWW III este foarte posibil sa inceapa de la un accident. Quote
dany_love Posted July 4, 2015 Report Posted July 4, 2015 Asta e un bulangiu care doar vrea sa isi vinda cartile.Acum nu se mai arunca cu bombe nucleare....se subjuca tari si popoare de popoarele puternice...cele din urma "furand" si cumparand resurse la pret de nimic,Este mai degraba un razboi economic decat digital. Quote
LLegoLLaS Posted July 4, 2015 Report Posted July 4, 2015 (edited) Ma bazez pe tiganii din Craiova, dar mai ales pe CM3D mânca-ș-aș tăt cupru tău. Edited July 10, 2016 by LLegoLLaS Quote
caii Posted July 4, 2015 Report Posted July 4, 2015 niciodata...gandeste-te,trebuie sa moara jumatate din populatia globului pentru a incepe noua ordine mondiala,iar al 3 lea razboi va da startul. Acum scoate capul din cur si raspunde-mi" cum pula mea sa omori 3,5 miliarde de oameni printr-un atac cibernetic?Ia taie-le tu facebook, sa vezi atunci sinucideri. Quote
ThaiFight Posted July 4, 2015 Report Posted July 4, 2015 Eliminarea site-urilor de socializare,ar fi cel mai mare r?zboi mondial Quote