Seruah Posted July 5, 2015 Report Posted July 5, 2015 (edited) //delete Edited March 2, 2016 by Seruah Quote
hades Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Imi da sangele pe nas de la site-urile de genu.Nu vreti sa investiti timpul vostru in ceva mai util? Nu o sa primiti la nesfarsit bani de tigari si cola de la parinti. Si da, tema e de cacat. (si tema site-ului si tema articolelor, got it?) Quote
jsonwhite Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Biserica Catolic? (originala biseric? cre?tin? ?i locul de unde au evoluat toate celelalte secte cre?tine) Hai pe bune ?! Quote
kiranom Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 (edited) /// Edited July 15, 2017 by kiranom Quote
muistu1 Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Forumul Bucuria lui SatanSatan e foarte bucuros cand isi baga pula-n mata. Quote
albertynos Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Ba ce sa zic..dupa ce am citit de SATAN, da , am citit vreo 2 fraze cu toate ca-mi sangereau ochii de la tema, am zis ca e ok, imi bag pula-n el satan linistit si ma duc la somn.ON: Ba acum fiecare cu credintele lui, nu judec pe nimeni. Vorbim de site totusi da? Daca e de satan sau mai stiu eu ce banalityate deasta, nu puteai folosi o tema de site normala ?Crezi ca daca are fundal negru si logo-uri (gif) cu flacari care scrie heil stan o sa strangi mai multi followeri ? Ce plm aveti 12 ani ? Quote
Elohim Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 SeruahPareri? Teste securitate? Thanks.Am vazut si la tine si la un alt ratacit ca tot pomeniti de oameni care se folosesc de puterile ocultului.Da-ne frate si noua sursa puterilor astora oculte, sa facem si noi o bruma de bani cu ele daca sunt asa bune.Majoritatea nu suntem avari ca evreii aia de conduc biserica catolica, ne multumim si cu 7 cifre. Quote