Jump to content
Seruah

//delete

Recommended Posts

Posted

Imi da sangele pe nas de la site-urile de genu.

Nu vreti sa investiti timpul vostru in ceva mai util? Nu o sa primiti la nesfarsit bani de tigari si cola de la parinti.

Si da, tema e de cacat. (si tema site-ului si tema articolelor, got it?)

Posted

Ba ce sa zic..dupa ce am citit de SATAN, da , am citit vreo 2 fraze cu toate ca-mi sangereau ochii de la tema, am zis ca e ok, imi bag pula-n el satan linistit si ma duc la somn.

ON: Ba acum fiecare cu credintele lui, nu judec pe nimeni. Vorbim de site totusi da? Daca e de satan sau mai stiu eu ce banalityate deasta, nu puteai folosi o tema de site normala ?

Crezi ca daca are fundal negru si logo-uri (gif) cu flacari care scrie heil stan o sa strangi mai multi followeri ? Ce plm aveti 12 ani ?

Posted
Seruah

Pareri? Teste securitate? Thanks.

Am vazut si la tine si la un alt ratacit ca tot pomeniti de oameni care se folosesc de puterile ocultului.

Da-ne frate si noua sursa puterilor astora oculte, sa facem si noi o bruma de bani cu ele daca sunt asa bune.

Majoritatea nu suntem avari ca evreii aia de conduc biserica catolica, ne multumim si cu 7 cifre.