StefanAlecu. Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 ????'mn? ziua, sunt ?tefan Alecu, am 13 ani (a? p?rea un pu?ti oarecare prost care a aflat de hacking, dar nu ?tie ce e acela un IP, dar nu sunt a?a), ?i sunt încântat s? v? cunosc. ????Sunt dintr-un sat la 14 km de Bac?u, numit Dumbrava (în nordul lui, nu la sud), din comuna Ite?ti, jude?ul Bac?u (de parc? atunci când zic c? sunt la n km de municipiu, nu a? fi din acel jude?, poate fiind câteva excep?ii). Când sunt olimpiade la român? sau la matematic? (acolo, pentru c? n-am avut p?rin?ii profi de matematic? sau s? am parte de nu ?tiu ce educa?ie, dar oricum, m? descurc la olimpiade) ?i zice diriga ?i/sau proful de mate s? m? duc, m? duc, dar din fericire, nu prea au mai fost olimpiade . S? nu crede?i c? sunt tipul tocilarului ? , înv?? logic, nu mecanic, ?i nu plâng c? am luat un 9.????Am început s? înv?? Java (nu am înv??at, exersat, cum vre?i s-o lua?i nici ? din limbaj, mai am mult de înv??at, s? fiu sincer, ?tiu pân? la array-uri, adic? nu prea mult) de acum câteva luni, dar din cauza ?colii, tocmai acum am "readus din mormânt" gândul s? îl/o reînv?? (n.r. Java) acum câteva s?pt?mâni. Sincer, regret c? nu am înv??at mai devreme programare.????Comunitatea mi se pare bun?, ?tiam de forum de ceva timp, dar tocmai acum m-am gândit s? m? înregistrez.????tl;dr: Bun?, sunt ?tefan, am 13 ani, înv?? Java, pa. Quote
Kay97 Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Bine ca nu ne-ai dat si adresa.ON: Bun venit! Quote
KhiZaRix Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Salut pu?tiule , s? nu mergi pe partea gre?it? cu floodul nici nu am citit tot ?i totu?i mi-a s?rit în ochi ( IP ) , vezi ce faci pe skype, Bine ai venit, sper sa înve?i lucruri bune de aici Quote
blech Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 offtopic: si acu dupa 2-3 posturi apare Reckon si zice ca a venit sa faca social cu noi )))) Quote
StefanAlecu. Posted July 6, 2015 Author Report Posted July 6, 2015 Cum s? o zic eu, nu sunt pe partea de hacking, spart website-uri, flood-uri, DDOS ?i altele, chiar dac? despre asta e forumul. @blech cine e Reckon? Quote
Sir-Galahad Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Forumul nu este despre ceea ce crezi tu c? e. Unii utilizatori las? impresia asta. Quote
muistu1 Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Cum s? o zic eu, nu sunt pe partea de hacking, spart website-uri, flood-uri, DDOS ?i altele, chiar dac? despre asta e forumul. @blech cine e Reckon?Reckon a fost cel mai tanar VIP pe RST in perioada 2013-2014, din pacate, a primit ban permanent din cauza unui dobitoc care nu a adus dovezi (Reckon a fost acuzat ca a folosit un bot pentru a da dislikes in continuu acelui dobitoc), iar staff-ul nu a facut nimic asa ca ban-ul respectiv a ramas permanent (fara dovezi).@@@Bun venit, nu ne intereseaza adresa, ne intereseaza sa areti ce sti Quote
StefanAlecu. Posted July 6, 2015 Author Report Posted July 6, 2015 Apropo, ce sunt chestiile astea cu "bautor de ceai", "clubul betivilor", etc.? Quote
Aerosol Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 (edited) Reckon a fost cel mai tanar VIP pe RST in perioada 2013-2014, din pacate, a primit ban permanent din cauza unui dobitoc care nu a adus dovezi (Reckon a fost acuzat ca a folosit un bot pentru a da dislikes in continuu acelui dobitoc), iar staff-ul nu a facut nimic asa ca ban-ul respectiv a ramas permanent (fara dovezi).@@@Bun venit, nu ne intereseaza adresa, ne intereseaza sa areti ce stiDefapt @muistu1, nu eu am facut semnatura ) ci un baiat de pe aici. Edited July 6, 2015 by Aerosol Quote
muistu1 Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 (edited) ce prost esti:Bine ca mi-a aratat @AerosolNu conteaza cine a facut semnatura, amandoi sunteti cretini futevas in gura. Edited July 6, 2015 by muistu1 Quote
Sir-Galahad Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Po?i considera [] ca ?i O. Credeam c? era con?tient de asta. Quote