SebaGm94 Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Salut baieti!Este primul meu post aici .Am vreo 3-4 luni in care sunt cam liber si as vrea sa va intreb ce limbaje de programare ar trebuii sa invat ?Vreau sa pot creea aplicatii (in special android) fiindca cred ca de aici se pot scoate niste $$$ in comparatie cu webdesignul care este deja prea saturat dupa parerea mea.Am cunostinte medii in java c c++.Astept si alte idei, cum ar fi spre ce sa ma orientez sa fac aplicatii pt android sau... ? Quote
Robert1995 Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Salut baieti!Este primul meu post aici .Am vreo 3-4 luni in care sunt cam liber si as vrea sa va intreb ce limbaje de programare ar trebuii sa invat ?Vreau sa pot creea aplicatii (in special android) fiindca cred ca de aici se pot scoate niste $$$ in comparatie cu webdesignul care este deja prea saturat dupa parerea mea.Am cunostinte medii in java c c++.Astept si alte idei, cum ar fi spre ce sa ma orientez sa fac aplicatii pt android sau... ?Te referi la Web Development ca e saturat ? Depinde la ce nivel vorbesti. Si pe Android e saturatie pe anumite "nise". Quote
SebaGm94 Posted July 12, 2015 Author Report Posted July 12, 2015 Asa cred eu, nu sunt expert, astept sfaturi... Quote
dany_love Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 Salut.Imi cer scuze de OFFTOPIC:Defineste "web design este saturat"...din punctul tau de vedere si nu al altora.Mersi. Quote
andrei98M Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 Invata ce iti place, nu ce e mai $$$ Quote