ZeroDoi Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 (edited) Salutare, caut o persoana sau 2 care sa adauge produse intr-un magazin online de birotica. Momentan am nevoie pentru 500 de produse, si dureaza in jur de 5...6 minute pentru adaugarea unui produs. Titlu, poza, pret, descriere si c-am atat.Site-ul ruleaza pe opencart si produsele le am intr-un catalog.Doritorii sunt rugati sa lase aici un mesaj cu suma dorita.* Pentru moment am rezolvat. Multumesc Edited July 13, 2015 by ZeroDoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
george2013 Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 500 produse * 6 minute/produs=3000 minute -> 50 ore de muncaTrebuie sa participam la licitatie?Posteaza, te rog, anuntul complet, daca ne dai kkt, da-ne si lingurita!Degeaba cerem noi daca tu nu esti dispus sa oferi cat cerem noi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XoddX Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Astept PM cu toate detaliile si cum/cat platesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted July 13, 2015 Author Report Share Posted July 13, 2015 Plata o pot face prin paypal/transfer bancar/paxum. Nu am un buget anume, astept sa primesc oferte din partea voastra si o sa il aleg pe cel care cere cel mai putin.( logic ). Problema mare este ca produsele le am intr-un catalog ( fizic ) si ori va trimit catalogul prin curier ori facem poze la el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3mEnT Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 100 euro in 5 transe. Dupa fiecare 100 produse, 20 euro! Plata paypal/transfer bancar.Suma calculata ca o zi de prasit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiduu93 Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 PM cu email sa putem discuta, te rog ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted July 13, 2015 Author Report Share Posted July 13, 2015 Am primit mesaje cu sume de la 100 ron la 450 ron ... am ales o persoana de aici, mai pe seara o sa intre la mine in pc sa vada exact ce si cum trebuie sa faca, in caz ca nu ii convine ceva o sa discut cu voi iar. Multumesc tuturor pentru interes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XoddX Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Am primit mesaje cu sume de la 100 ron la 450 ron ... am ales o persoana de aici, mai pe seara o sa intre la mine in pc sa vada exact ce si cum trebuie sa faca, in caz ca nu ii convine ceva o sa discut cu voi iar. Multumesc tuturor pentru interes.Mai astept si eu poate castig 10 euro ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
george2013 Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 e saracie lucie daca au fost oameni care au acceptat sa faca asta pentru 100 de ron. Macar muncesc, nu dau in cap. @ZeroDoi ai fi fost fair-play daca ai fi postat si pretul pe care esti dispus sa-l oferi, mai mult ca anuntul trebuia postat in market nu in off-topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted July 13, 2015 Author Report Share Posted July 13, 2015 (edited) Imi pare rau daca nu am postat unde trebuie, am ales o persoana mai veche pe forum, si am ales o oferta de 320 RON pentru cele 500 de produse adaugate. nu stiu daca e mult sau putin dar mi sa parut oferta corecta si persoana de incredere. Oricum PE VIITOR eu am nevoie de 2000 de produse adaugate in acel magazin in caz ca persoana aleasa de mine nu mai vrea sa colaboram o sa caut alta persoana.Multumesc inca odata tuturor. Edited July 13, 2015 by ZeroDoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanul Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Parca erau 500 acum is 2000. Ba, eu cred ca-ti bati joc de oameni cu aptitudini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogusan Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Parca erau 500 acum is 2000. Ba, eu cred ca-ti bati joc de oameni cu aptitudini.si am ales o oferta de 320 RON pentru cele 500 de produse adaugate.Oricum eu am nevoie de 2000 de produse adaugate in acel magazin in caz ca persoana aleasa de mine nu mai vrea sa colaboram o sa caut alta persoana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...