htw Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 http://rapidshare.com/files/104176182/elevator.swf.htmlsper sa va placa Quote
CODEX Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Ne place daca ne spui si noua ce ai pus acaolo ca eu nu inteleg... Quote
loki Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 e un cq kil Nu-ti merg swf sau nu ai fost curios? E misto ideea! Quote
H4e Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 mie numi merge.swf-urile....cu ce se deschid???? Quote
CODEX Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 e un cq kil Nu-ti merg swf sau nu ai fost curios? E misto ideea!M-ai facut sa-l downloadez ))))))))Acuma il iau )Cum sti tu sa manipulez lumea...vai vai Quote
TiLiaN Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 frumos .................spunemi si mie de unde ai luat sunetele iar swf il deschideti cu flash sau adobe flash...... Quote
loki Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 fa-i drag-drop in browser, daca nu ai windows proaspat si ai umblat destul pe site-uri youtube si altele ar trebui sa se deschida. Quote
eckos2thug Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 am niste file swf pe calc kre imi trebuie....cu ce program le deschid? Quote
korlenn Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 am niste file swf pe calc kre imi trebuie....cu ce program le deschid?Click dreapta pe fisier alegi "open with" si alegi de acolo Internet Explorer sau Firefox ce ai instalat ca browser, asta in cazul in care ai Adobe Flash Player instalat. In cazul in care nu apare "Open with" ti apasat tasta Shift si apoi clikc dreapta si ...... . Daca nu ai Flash Player, intra aici http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BUIGPsi il dai jos. Quote
paxnWo Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 am gasit un bug la el xD ... dati click pe butonul rosu " Game " . Trebuie sa impuscati niste monstrii O sa observati ca ia ceva pana dezintegrati unul dintre ei . Ei se misca intr-o parte si intr-alta . Urmaritii cu tinta , tragand continuu in ei , si dupa ce trec de perete continuati sa trageti prin el . O sa ii distrugeti Quote