toofast Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 Salutare,Vand tema filme online de pe site-ul:www.filmecool.comDomeniul cu site-ul actual s-au vandut deja.Pret: $40 Plata: PayPalCei interesati sunt rugati sa-mi trimita un PM! Quote
blade4ever Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 Vinde si tu ceva ce nu e free pe net. Sa traduci si sa editezi in style in loc de tema originala sa pui cacat.com v2 ..Wordpress Basizle V5 Film Temas? ?ndir | WarezTurk.Org - Download free sau un search pe google basizle v5 . Nu am testat decat daca e linkul functional ,pentru continut nu`s responsabil . Quote
gogusan Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 Vinde si tu ceva ce nu e free pe net. Sa traduci si sa editezi in style in loc de tema originala sa pui cacat.com v2 ..Wordpress Basizle V5 Film Temas? ?ndir | WarezTurk.Org - Download free sau un search pe google basizle v5 . Nu am testat decat daca e linkul functional ,pentru continut nu`s responsabil .el probabil o are modata, de aici venind si pretul...din cate stiu tema e plina de "buguri" (aia de o gasesti moca pe net).nu te obliga nimeni sa cumperi, fiecare are dreptul sa-si vanda marfa cum vrea, cu cat vrea (ex: am 1 adidas de fotbal imputit cu care am dat 2 goluri din foarfeca = 100 euro) Quote
blade4ever Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 De asemeni gogusan ,nu te obliga nimeni sa o iei free de pe net si sa o traduci si "modezi" . Buy it ,worth it ! Nu e anti-vanzare,doar o alta optiune .Nu am venit cu o contra-oferta . Quote
zapper94 Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 tema te pe net este free dar plina de buguri. Quote
sammaell Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 si eu vand tema de filme online ieftina demo: Filme Online HD 2015 subtitrate, Filme noi 2015 gratis hd cei interesati dati pm. Quote