Hertz Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Ma prezint si eu:Nick_name:String.fromCharCode(72,101,114,116,122)Age:undefinedLocation:localhostKnowledge:Nothing...Connection lost... Quote
~Xenoger Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Bine ai venit ...Nu stiu de ce , dar mi se pare lipsita de gust prezentarea.In general imi plac oamenii simplisti care nu se lauda in fata si nu arunca un cod intr`un limbaj or un alert ca sa para leet... Quote
Hertz Posted April 6, 2008 Author Report Posted April 6, 2008 Mie mi se pare tampit de anost sa scrii...Ghitza12 anihecarbucharesti...asa ca mai bine elaborezi putin,ca sa aiba putin farmec.In fine,you can't judge me> Quote
~Xenoger Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 ...asa ca mai bine elaborezi putin,ca sa aiba putin farmec.In fine,you can't judge me>De ce iti place sa te arzi in fund pe englezeste ? Urasc romano-engleza de balta. Quote
Hertz Posted April 6, 2008 Author Report Posted April 6, 2008 ...asa ca mai bine elaborezi putin,ca sa aiba putin farmec.In fine,you can't judge me>De ce iti place sa te arzi in fund pe englezeste ? Urasc romano-engleza de balta.De balta? vezi vreo greseala? :shock: nerdSi nu ma ard in fund pt. ca nu sunt genul tau.. Quote
mihai.vest Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 sincer nu inteleg persoanele care se mai prezinta dupa s-au inscris pe forum in urma cu mult timp,care au destule discutii la activ si toata lumea ii stie!cu ce folos??daca vrei sa te prezinti fa-o la inceput cand nu te stie nimeni si vrei un sfat eventual dar asa ai la activ aproape 200 de posturi si te prezinti! Quote