loki Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 DA MA LAUD CAS DIFERIT DE RESTU SI CARE E PROBLEMA DACA IS MOLDOVEAN ?Bate palma! (nu zic have five si eu)Adevarul e ca dupa postul meu in incercarea de a opri o posibila discutie offtopic pro si contra moldovenilor.... m-am gandit ca o intorc impotriva ungurilor.PS N-am nimk cu ungurii, decat cu ungurii de la Borsec care ma tratau ca pe un cersetor daca ceream la magazin in romaneste.@ontopic... am uitat Quote
oldnavy Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 DA MA LAUD CAS DIFERIT DE RESTU SI CARE E PROBLEMA DACA IS MOLDOVEAN ?Bate palma! (nu zic have five si eu)Adevarul e ca dupa postul meu in incercarea de a opri o posibila discutie offtopic pro si contra moldovenilor.... m-am gandit ca o intorc impotriva ungurilor.PS N-am nimk cu ungurii, decat cu ungurii de la Borsec care ma tratau ca pe un cersetor daca ceream la magazin in romaneste.@ontopic... am uitatNu toti sunt asa,dar mai intalnesti si de genul ala.PS: De unde esti? Quote
loki Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 PS: De unde esti?coincidenta: vaslui, de aia ziceam din surse 90% sigure ca filmarea nu e din vaslui Quote
zbeng Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 PS: De unde esti?coincidenta: vaslui, de aia ziceam din surse 90% sigure ca filmarea nu e din vasluisi eu Quote
alcol Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Prea misto ca sa nu fie vazuta de toti :wink: Quote
loki Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 PS: De unde esti?coincidenta: vaslui, de aia ziceam din surse 90% sigure ca filmarea nu e din vasluisi euPai atunci dau o bere cand vii din Spania! Quote