CODEX Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Deci vam o intrebare.... cum fac , cand duc mauseul pe buton ( la o pagina web bineinteles) sa se coloreze butonul ..sau sa se sublinieze textu ?De-o vreme incoace ma ocup cu pagini web in sepecial webdesign ...nu-s foarte cunpscator ...dar ma chinui ... si ma tot chinui sa fac chestia asta dar nu pot sa inteleg ..nu imi iese nici cum .. !Daca se poate HELP pls... ! Ms Quote
loki Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 cauta roll-overe (poze care se schimba cand esti cu mousul pe ele) pe net, deobicei gasesti in plus foarte multe jucarii. Poti folosi un program de facut pagini web macar pentru a culege de acolo si a invata ce face el. Rolloverele se fac din javascript. Sublinierea prin definirea stilului linkurilor:<style type="text/css">A:link {text-decoration: none;}A:visited {text-decoration: none;}A:hover {text-decoration: underline;}</style>Asta e culeasa de aici: www.jamsarts.com/style4.htm daca schimbi style1.htm, etc gasesti mai multe exemple. Dar mai da pe google. Quote
CODEX Posted April 3, 2008 Author Report Posted April 3, 2008 o_0 Ms mult .. ! Incerc imediat !Ideea e ca vreau sa fac o pagina web ... in genul asta ! Cu programe ceva ...sa le am si eu undeva sa nu tot caut cand am nevoie.Si cand lucrez in Adobe Dreamwaver .. e totul bine dar cand il deshcid cu fromtpage si editez linkurile ...im mozila le deschide subliniate... iar in IE nu-s sublinaite .. Quote
darkking Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 foloseste adobe go live in loc de dreamweaver. cauta pe net butoane in css. vezi ca pt. ie6 trebuie sa bagi style specific (la butoane) nu la link-uri.http://www.echoecho.com/csslinks.htm Quote
Danielle Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Nu stiu cu ce programe lucrezi dar uneori are obtiuni din bara de meniu care iti spune cum poti sa modifici butoanele respective .. Quote