Jump to content
CODEX

Buttons !

Recommended Posts

Posted

Deci vam o intrebare.... cum fac , cand duc mauseul pe buton ( la o pagina web bineinteles) sa se coloreze butonul ..sau sa se sublinieze textu ?

De-o vreme incoace ma ocup cu pagini web in sepecial webdesign ...nu-s foarte cunpscator ...dar ma chinui ... si ma tot chinui sa fac chestia asta dar nu pot sa inteleg ..nu imi iese nici cum .. !

Daca se poate HELP pls... ! Ms

Posted

cauta roll-overe (poze care se schimba cand esti cu mousul pe ele) pe net, deobicei gasesti in plus foarte multe jucarii. Poti folosi un program de facut pagini web macar pentru a culege de acolo si a invata ce face el. Rolloverele se fac din javascript. Sublinierea prin definirea stilului linkurilor:

<style type="text/css">
A:link {text-decoration: none;}
A:visited {text-decoration: none;}
A:hover {text-decoration: underline;}
</style>

Asta e culeasa de aici: www.jamsarts.com/style4.htm daca schimbi style1.htm, etc gasesti mai multe exemple. Dar mai da pe google.

Posted

o_0 Ms mult .. ! Incerc imediat !

Ideea e ca vreau sa fac o pagina web ... in genul asta !

b8e8ba6ef63d2d7cd4a366901b4a8703.JPG

Cu programe ceva ...sa le am si eu undeva sa nu tot caut cand am nevoie.

Si cand lucrez in Adobe Dreamwaver .. e totul bine dar cand il deshcid cu fromtpage si editez linkurile ...im mozila le deschide subliniate... iar in IE nu-s sublinaite ..