Jump to content
gafi

twitchseo - tepar

Recommended Posts

Posted

Salut baieti, azi am luat si eu prima teapa pe forum, am incercat sa cumpar de la cineva 120 usd wmz cu paypal, i-am platit si mi-a dat block instant pe skype Am facut deja dispute sa-mi dea banii inapoi, nu-mi fac griji ca nu-i recuperez dar vroiam sa va anunt si pe voi.

Skype user: dseller.btctalk

Logat de pe ip-urile: 109.166.128.127 109.166.135.179

Adresa de email catre care am trimis: carry.on198@gmail.com

User forum rst: twitchseo - Join Date Apr 2013

Update: La motivul tranzactiei a pus ca vinde un eBook, eu am vazut abia tarziu fiind grabit (din alte motive, viata de zi cu zi) sa platesc iar acum la dispute a dat reply si mi-a pus un link de download pentru ebook spunand ca imi trimite ce am platit :) nu e fraier omu. Le-am trimis iar un email celor de la paypal si o sa le trimit si print screen cu ce am vorbit cu el. Daca aveti sfaturi ceva, sunt bine venite. Si criticile la fel :))

am pus aici conversatiile cu el:

y2G4dpw.jpg

wRFQXrr.jpg

xKz3rez.jpg

9fvRRRS.jpg

Posted

Am vazut dupa, paypalu era pe oancea iuliana sau ceva de genu. Am vazut si ca Ip-urile sunt de bucuresti orange si pe skype apare din Bacau. Multumesc pentru informatie

Posted

da-o-n plm ca e a nspea teapa care o dau aici. ce dracu ma, sunteti oameni mari, chiar nu aveti common sense.

acu incepeti iar de postati adrese poate ma gasiti odata :))

aah. chiar. cand am dat io ultima teapa aici. hmmmmmm. creca a fost VirtuaChange. dap. aia a fost. a , lol, nu, de fapt am dat una acuma vro 2 saptamani da nu mai tin minte..plm atatea forumuri atatea tepe .. tre sa-mi fac un excel

Posted
da-o-n plm ca e a nspea teapa care o dau aici. ce dracu ma, sunteti oameni mari, chiar nu aveti common sense.

acu incepeti iar de postati adrese poate ma gasiti odata :))

aah. chiar. cand am dat io ultima teapa aici. hmmmmmm. creca a fost VirtuaChange. dap. aia a fost. a , lol, nu, de fapt am dat una acuma vro 2 saptamani da nu mai tin minte..plm atatea forumuri atatea tepe .. tre sa-mi fac un excel

Trebuie sa recunosc, m-ai facut frumos iar eu am fost grabit, am avut incredere in tine. Frate da' ai prea mult tupeu

Posted
Trebuie sa recunosc, m-ai facut frumos iar eu am fost grabit, am avut incredere in tine. Frate da' ai prea mult tupeu

Imi pare rau pentru banii pierduti. @twitchseo primesti ban permanent si o mica surpriza.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...