Jump to content
Che

Este cineva interesat sa facem un grup de jucatori la pariuri sportive ?

Recommended Posts

Joc de ceva vreme insa destul de rar, la pariuri sportive fixe, pe bilet, la case de pariuri gen Stanleybet, Publicbet etc.

Chestia e ca eu am pornit de la bun inceput cu gandul sa dau lovitura si se pare ca m-am cam lecuit, practic nu am castigat niciodata ci doar ERA sa castig (am jucat de vreo 20-30 de ori in total).

Tot jucand am mai observat si eu niste chestii, care au sanse sa iasa, care nu etc.

Ma gandesc ca poate sa facem un grup sa construim impreuna bilete cu sanse mai mari de castig. Ma gandeam ca cel mai bine ar fi sa facem un blog free pe blogger si fiecare sa avem drept de admin sau cum se cheama ca sa putem posta fiecare subiecte (bilete), nu doar sa comentam, iar blogul sa fie cu acces privat si secret sa nu poata avea acces decat doar cei acceptati sa vada continutul blogului.

Ce parere aveti ?

Link to comment
Share on other sites

Esti cumva Krisler12 de pe Hackpedia/Softpedia? La cum scrii si ce subiecte deschizi sigur esti el. Chiar sunt dezamagit.

Iti spun sincer sa treci peste ideea asta cu facut bani din pariuri/loto/jocuri de noroc. Spuneai cand te-ai prezentat pe Hackpedia acum ani buni de zile ca vrei sa inveti programare ca sa castigi la loterie, la pariuri, ca vrei sa fentezi sistemul jocurilor de noroc, al bursei, al schemelor ponzi, etc.

Tot ce vad e potential irosit. De ce nu folosesti altcumva cunostiintele dobandite pana acum? Afla ca toate sistemele din spatele jocurilor de noroc/pariurilor/[introdu aici alt scam] sunt bazate pe "mirajul banului nemuncit". Se pare ca te-a prins si pe tine mirajul asta.

LE: mda. Vad ca aveai cont si pe RST https://rstforums.com/forum/members/krisler12/ - fix aceleasi interese, fix acelasi tipar in scrierea posturilor. Sper sa nu se inchida topicul asta si sa te traga toate lumea de urechi!

Link to comment
Share on other sites

Sunt deja forumuri/grupuri pentru subiecte de genu. E ca si cum te-ai duce pe https://pariurix.com/ si le ceri sa-ti deschida o categorie despre XML External Entity Injection. Indiferent de cate analize si strategii ai incerca tot iesi pe minus. Singura solutie ar fi sa strangi ceva bani (multi bani), sa cumperi o echipa din liga a III-a si sa pariezi pe ea sau sa ai informatii din interior, dar deja nu mai se numesc pariuri sportive :))

https://rstforums.com/forum/104071-pariuri-sportive-ca-acestea.rst#post647358

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...