wantedbz Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 :arrow: Ma numesc Alex :arrow: nickname wantedbz :arrow: locuiesc in bz :arrow: imi place hackingul :arrow: Quote
AhEaD Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 offtopic (wantedbz = "mentoru lui nene"){:arrow: Ma numesc Alex :arrow: nickname wantedbz :arrow: locuiesc in bz :arrow: imi place hackingul :arrow:si ultima sageata ? ai pus 5 sageti si ai scris 4 randuri...tot nu vrei sa imi spui ce sa fac cu internetu asta sa nu mai vina cu cocoloase... off<wantedbz> pai si dak scoti firu .. cum te mai flodeaza?<[RST]AhEaD> pai cand il bag vine cu cocoloase }ontopic = welcome Quote
CobrA Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 :arrow: Ma numesc Alex :arrow: nickname wantedbz :arrow: locuiesc in bz :arrow: imi place hackingul :arrow:Tu ai dat flodat ma rstzone??? Rusine Quote
virusz Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 sau e altu care a vazut conversatia aia ..si acum nu are ce face Quote
wantedbz Posted April 4, 2008 Author Report Posted April 4, 2008 eu sunt unicul wantedbz si da ea este o fata din croatia parca asha imi aduc aminte Quote
AhEaD Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 eu sunt unicul wantedbz si da ea este o fata din croatia parca asha imi aduc aminte )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))da, ai dreptatebtw, ai vazut ce scrie aici despre unicul wantedbz: http://rstcenter.com/forum/discutie-cu-un-hacker-de-mirc-penal-rau-t10865.rst , ti-a mai fost aratat linkul dar cred ca inca nu te-ai prins.... Quote
alcol Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Bun venit.Off: fata din croatia?e vorba de neme?? Quote
loki Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Bun venit.Off: fata din croatia?e vorba de neme?? parca neme era din vaslui in ziua aia Quote
wantedbz Posted April 4, 2008 Author Report Posted April 4, 2008 Tu ai dat flodat ma rstzone??? Rusine nush nimik despre nici un folld O_ocare e faza?EDIT: aa in legatura cu conversatia de pe mirc de unde sa stiu eu al cui era site-ul O_o :oops: Quote