aterm Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 Am gasit prin PC un acces ssh pt putty (user / parola) care vad ca merge inca. Are viteza buna de download la wget si mi-ar fi de folos. Treaba e ca nu recunoaste nci o comanda, nu stiu de ce. Am pus o poza aici:Stie cineva ce as putea face sa instalez cate ceva pe el ?
gogusan Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 Am gasit prin PC un acces ssh pt putty (user / parola) care vad ca merge inca. Are viteza buna de download la wget si mi-ar fi de folos. Treaba e ca nu recunoaste nci o comanda, nu stiu de ce. Am pus o poza aici:Stie cineva ce as putea face sa instalez cate ceva pe el ?poate e rbash sau lbash etc (esti limitat doar la cateva comenzi - dai help)
aterm Posted July 31, 2015 Author Report Posted July 31, 2015 bash: help: command not foundAsa imi zice si daca dau help.
aterm Posted July 31, 2015 Author Report Posted July 31, 2015 Si se poate face ceva cu el? Sa instalez un apache, sa rulez .pl , cpp etc ? Sau e bun la ceva? ca din cate vad pot baga toate prostiile si acolo raman, nu se uita nimeni ce e in el, il am de mult timp.
Nytro Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 Mai bine iti instalezi o masina virtuala cu Linux si faci ce vrei de acolo.
aterm Posted July 31, 2015 Author Report Posted July 31, 2015 uname merge:gateway2:/# unameLinuxgateway2:/#
aterm Posted July 31, 2015 Author Report Posted July 31, 2015 (edited) cat /etc/issue si arata~# Debian GNU/Linux 7.0 \n \lAs vrea sa instalez perl, cum sa fac asta? apt-get install perl merge, dar dupa aia, cand incerc sa rulez ceva imi zice imi zice:perl: Segmentation fault Edited July 31, 2015 by aterm
gogusan Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 (edited) ip detinut de Ministry of Defence - NETHERLANDSvedeti-va de treaba voastra si dati TC la topic @Nytrole: em iti dadusem tag din greseala crezand ca esti mod Edited July 31, 2015 by gogusan
em Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 @gogusan,Nu îmi mai face tag aiurea.OP, ce comand? ai vrea s? î?i mearg?? Zi exact ce, c? te ajut?m noi, poate compilat din surse ceva.
hades Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 (edited) De ce a-i vrea sa dai comenzi si sa-l futi, cand tu nu esti in stare sa-ti dai seama care-i baiu?Se duce pe pula societatea asta in care vreti sa stricati si nici macar nu stiti ce vreti sa stricati si cum sa stricati. In alta ordine de idei, poate e vorba de un device embeded. cat /etc/*-release; bash --versionEdit:Tag aiurea catre @em Edited July 31, 2015 by hades