Sveratus Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 (edited) inregistrativa prin ref sa primiti bonus time si sa mearga lucrurile mai rapid ref:removed ref by sveratus marked as filled upnonref:https://www.cloudrino.net/ Edited August 14, 2015 by Sveratus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 inregistrativa prin ref sa primiti bonus time si sa mearga lucrurile mai rapid ref:https://cloudrino.net/?ref=724nonref:https://www.cloudrino.net/Specifica ca te ridica pe tine in sus pe lista de asteptare,nu pe cel ce se inregistreaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted August 7, 2015 Author Report Share Posted August 7, 2015 Specifica ca te ridica pe tine in sus pe lista de asteptare,nu pe cel ce se inregistreaza.pai da pe mine si pe cei care se inregistreza prin ref i pune pe la mijloc nu la capatul listei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei.Bratosin Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 (edited) Nu-mi ia referul; ma pus la coada Edited August 7, 2015 by Andrei.Bratosin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted August 7, 2015 Author Report Share Posted August 7, 2015 (edited) Un scurt preview pentru a demonstra ca nu e shit ca altele ex 3jelly,etc..:Screenshot by LightshotScreenshot by LightshotScreenshot by Lightshothaphost a murit , traiasca cloudrino Edited August 7, 2015 by Sveratus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUADMACHINE Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 Am dat un request de invite prin ref sa nu zici ca ma ard in cur pe gratis, inca mai am si ala de la haphost care este functional la momentul actual.Se poate schimba OS-ul default sau iti instaleaza ei unul si asa ramai? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted August 7, 2015 Author Report Share Posted August 7, 2015 Am dat un request de invite prin ref sa nu zici ca ma ard in cur pe gratis, inca mai am si ala de la haphost care este functional la momentul actual.Se poate schimba OS-ul default sau iti instaleaza ei unul si asa ramai?salut , pai prima data ma lasa sami aleg eu ce os linux sa instalez e totu automat... ,daca numi convine i dau delete si creez alt server cu alt os Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUADMACHINE Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 Am inteles, mailul folosit este koop_star*******@yahoo.com. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpl0ziv Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 CURRENTLY YOU ARE QUEUED AT:#1933 of #2516 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 (edited) Am dat cu ref-ul tau, dar m-au dat la coada si nici mesaj ca sa verific emailul nu mi-au trimis inca.Edit: Mi-au trimis linkul de confirmare la ora 11. Mersi de pont. Edited August 9, 2015 by Rickets Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted August 9, 2015 Author Report Share Posted August 9, 2015 (edited) Deci fratilor sa va zic eu , deci astia au cele mai noi versiuni de linux cum ar fi ubuntu 15.04 vivid etc...,cent os 7, am bagat desktop pe OPENSUSE si merge de minune eu cred ca opensuse e o combinatie dintre windows is linux nu stiu cum sa explic dar m-a uluit....opensuse si are cea mai noua versiune la toate linuxurile.... chiar si la opensuse au bagat versiunea cea noua 13.2 vreau sa intelegeti ca nu este asa usor sa luati free vps lifetime ca la haphost trebuie sa ai ref-uri si sa fi pe pozitia #1 of #xxxx si dupaia le dati mesaj pe fb sau twitter sa luati free vps de la ei. si sunt multumit de ei 512ram vps cred ca e de ajuns pentru proiectele voastre frartii mei.Ref-ul meu nu cred ca mai e valabil... nu vreau sa le aduc clientii .. doar ca incercati si voi sa fiti pe pozitia #1 of #1500 ca exemplu...opensuse prevv..Screenshot by Lightshotpentru cei care stie ... nu duc lipsa de servere....se stie .. Edited August 9, 2015 by Sveratus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Deci fratilor sa va zic eu , deci astia au cele mai noi versiuni de linux cum ar fi ubuntu 15.04 vivid etc...,cent os 7, am bagat desktop pe OPENSUSE si merge de minune eu cred ca opensuse e o combinatie dintre windows is linux nu stiu cum sa explic dar m-a uluit....opensuse si are cea mai noua versiune la toate linuxurile.... chiar si la opensuse au bagat versiunea cea noua 13.2 vreau sa intelegeti ca nu este asa usor sa luati free vps lifetime ca la haphost trebuie sa ai ref-uri si sa fi pe pozitia #1 of #xxxx si dupaia le dati mesaj pe fb sau twitter sa luati free vps de la ei. si sunt multumit de ei 512ram vps cred ca e de ajuns pentru proiectele voastre frartii mei.Ref-ul meu nu cred ca mai e valabil... nu vreau sa le aduc clientii .. doar ca incercati si voi sa fiti pe pozitia #1 of #1500 ca exemplu...opensuse prevv..Screenshot by LightshotStai ca nu inteleg. Cand ajung #1 nu imi trimit ei mail sau ceva? Trebuie sa stau sa ii caut eu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted August 9, 2015 Author Report Share Posted August 9, 2015 Stai ca nu inteleg. Cand ajung #1 nu imi trimit ei mail sau ceva? Trebuie sa stau sa ii caut eu?frate eu am stat o zi si nu miau trimis nimic. deci iam contactat eu prin facebook si imediat mia dat register-ul la ei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 frate eu am stat o zi si nu miau trimis nimic. deci iam contactat eu prin facebook si imediat mia dat register-ul la ei.Ce porcarie. Eu am rabdare, va zic ce s-a intamplat. Deocamdata: Currently you are queued at: #1950 of #2603 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted August 9, 2015 Author Report Share Posted August 9, 2015 Ce porcarie. Eu am rabdare, va zic ce s-a intamplat. Deocamdata: Currently you are queued at: #1950 of #2603eu prima data eram la aproximativ #244 of #999 .. din fericire am ajuns pe locul 1 #1 of #1506 intr-o zi si atunci iam contactat pe fb si miau dat codul de inregistrare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eubest Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Daca mai are cineva nevoie de reff valid https://cloudrino.net/?ref=3057(sunt #123 of #2611 momentan) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted August 10, 2015 Author Report Share Posted August 10, 2015 Daca mai are cineva nevoie de reff valid https://cloudrino.net/?ref=3057(sunt #123 of #2611 momentan)ba frate nuti face reclama in threadul meu creazati si tu in plmm alt thread muie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eubest Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Nu-mi fac reclama refferalul tau nu mi-a mers asa ca am mai pus unul pentru ca nu am mai vazut niciunul in thread.Cred ca ar deranja mai mult un thread in plus decat inca un post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadicool Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Rabdare ca se poate, va spamati prietenii dusmanii vecinii si o sa obtineti .Acum nu vad sensul Sveratus sa te agiti atat ca mai mult de 1 vps moka de la astia nu pupi.Sa nu te gandesti ca daca se vor inscrie pe reff tau 5000 o sa-ti dea astia X-pe vps-uri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farmacie Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Eu sunt:#127 of #2757Si ref-ul meu tot valid https://www.cloudrino.net/?ref=3151 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rickets Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 #1956 of #2763Aseara eram #1950 si acum sunt #1956... What the actual fuck? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted August 10, 2015 Author Report Share Posted August 10, 2015 Rabdare ca se poate, va spamati prietenii dusmanii vecinii si o sa obtineti .Acum nu vad sensul Sveratus sa te agiti atat ca mai mult de 1 vps moka de la astia nu pupi.Sa nu te gandesti ca daca se vor inscrie pe reff tau 5000 o sa-ti dea astia X-pe vps-uri.exact 1 vps moka este de ajuns ... si nici nu mam gandit ca o imi dea mai multe sau sami mareasca ramul, am si zis ca refful meu nu mai e valid deci trebuie sa va faceti si voi treaba cu reff-urile voastre exact cum ai zis si tu sa dea la prieteni si dusmani, cand ai vazut ca esti pe primul loc atunci i anunti repede si va trimete cod de inregistrarelocatia vps-urilor este india,delhi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadicool Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Din punctul meu de vedere, aceste vps-uri sunt petarda, alea de la haphost erau muult mai stabile.O tot baga indianu ca depasesti resursele si sa-ti faci update la cont. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sveratus Posted August 13, 2015 Author Report Share Posted August 13, 2015 (edited) salutari la toti , sunt aici cu noi informatii de la cloudrino aka koonk technologies..deci fiti precauti cand dati ref-ul si nu va inregistrati cu mai multe mail-uri Edited August 13, 2015 by Sveratus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popliuc Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 salut , stiti cumva unde se afla acest vps (locatia ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...