QUADMACHINE Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Short story: a postat pe forum ca a furat un abonament orange, am modificat print screen ca am trimis la politie email si pe urma conversatia a continuat pe YM.Omu` umbla cu coailii stealer al lui @Byte-ul , bine ca nu il vindea ca hackerul ala de pe facebook.(Sunt grup organizat astia, 3 momentan si se dau in gat unul pe altul )Conversatie. (koop_starter_09 that's me)Cui i se pare funny sa rada cui nu i se pare sa planga si eventual sa se roage pe muntele atos impreuna cu gigi.Show Recent Messages (F3) koop_starter_09: asa am revenit dj.musca: Deci frate.. koop_starter_09: ? koop_starter_09: eu am mail-ul trimis deja koop_starter_09: mai exista doar o singura scapare koop_starter_09: poate fi sters daca nu a fost citit dj.musca: Auu dj.musca: bine frate, daca tu ma dai la politie.. si vine cineva aks la mine, o sa ma ai pe costinta toata viata ta. koop_starter_09: nu este vina mea koop_starter_09: tu ti-ai facuto cu mana ta dj.musca: Da.. dar, am gresit dj.musca: si regret nespus de rau. koop_starter_09: ce reprezinta emoticonu asta ? koop_starter_09: tu chiar plangi acum ? dj.musca: Dar ce crezi.. ? koop_starter_09: ai web ca nu cred koop_starter_09: ? dj.musca: N-am, asa am zis doar acol sa-i stampar pe aia care doar mau jignit.. dj.musca: iti jur, ca plang koop_starter_09: asta e koop_starter_09: se mai intampla dj.musca: daca vine politia la mine.. dj.musca: a 2-a zi o sa auzi dj.musca: Copil spanzurat / inecat din cauza unui site.. care a postat cv ilegal. koop_starter_09: in primul rand, politia iti va veni . dj.musca: Nici acum .. nu mai am chef sa traiesc.. koop_starter_09: stai calm koop_starter_09: in al 2 rand, orange afla primu dj.musca: koop_starter_09: am vazut ca ti-a lasat mesaj si tipu ala koop_starter_09: 0x39053abnfc koop_starter_09: ultimu reply dj.musca: da, cei cu el.. ? koop_starter_09: ala e mai nebun asa, are probleme si el koop_starter_09: mai mari ca ale tale koop_starter_09: de prin 2011 tot are si scapa dj.musca: Frate da-i delete, te rog din inim? koop_starter_09: in 2013 a sters fisiere de pe un server ce avea legatura cu armata marina chineza koop_starter_09: si e viu si acum dj.musca: Frate da-i delete, te rog din inim? koop_starter_09: nu mai am cum koop_starter_09: se pare ca au primit mailul dj.musca: aha.. dj.musca: Cred ca o sa ma duc deacum sa ma omor.. koop_starter_09: n-ai de ce. dj.musca: Ba da.. dj.musca: sasa daca o sa vina, ma bate mama pana ma omoara ea.. koop_starter_09: asta e o invatatura koop_starter_09: sa nu va mai credeti smecheri pe internet koop_starter_09: singurul care te-ar putea ajuta sa scapi ar fi tipu ala 0x dj.musca: si el cu ce ma poate ajuta.. ? koop_starter_09: nu stiu dar cred ca poate . koop_starter_09: sunt prieten bun cu el dj.musca: da-mi si mie id lui.. te rog.. koop_starter_09: are doar jabber dj.musca: cei ?la.. ?.. koop_starter_09: e un alt serviciu koop_starter_09: cum e cu mess etc dj.musca: .. ok. koop_starter_09: dar mi se pare koop_starter_09: ca mai activeaza pe mess koop_starter_09: vezi daca e on idg_blackgate dj.musca: i-am, trimis cerere. koop_starter_09: ok dj.musca: Dar frate.. serios, ai dat send sau vrei sa ma speri doar.. ? koop_starter_09: ala era doar draft cand am facut poza koop_starter_09: am vazut ca esti pus pe fapte koop_starter_09: si am trimis dj.musca: nu mi-am cerut scuze de 10 ori in topic.. dj.musca: cum sa fiu pus pe fapte koop_starter_09: numai gandul de a fura koop_starter_09: se pedepseste dj.musca: bine frate cum doresti.. koop_starter_09: acum nu mai am ce face koop_starter_09: odata ce au primit mail koop_starter_09: si de retras, nu ai cum sa mai retragi dj.musca: pai un repy cu.." scuzati a fost o greseala.. " ? koop_starter_09: serios ? koop_starter_09: e vorba de politia romana koop_starter_09: e ca si cum l-as omora pe unu koop_starter_09: ma duc sa ma denunt singur koop_starter_09: si sa zic dupa ca a fost o greseala dj.musca: fa ce vrei.. koop_starter_09: data viitoare nu te mai lauda koop_starter_09: cu ce faci dj.musca: am gresit ... dj.musca: vrei sa-mi dau in cap sa ma omor acum ?: koop_starter_09: ar fi si asta o solutie koop_starter_09: mai scapam de oameni din astia koop_starter_09: poate nici nu va mai exista furtul dj.musca: Domne.. nu ai suflet ? koop_starter_09: cat despre pm-u ala koop_starter_09: nu doresc nimic dj.musca: ok.. dj.musca: macar sterge topicul acela te rog.. koop_starter_09: nu am permisiunea administratorilor sa sterg un topic ca acela dj.musca: domne.. ce oameni r?i koop_starter_09: era si mai rau daca te laudai pe rst dj.musca: ... dj.musca: in cat timp, ma va contacta politita.. dj.musca: ? koop_starter_09: nu va fi politia prima koop_starter_09: posibil orange koop_starter_09: sa te contacteze pe mobil koop_starter_09: asa se intampla de obicei dj.musca: ok.. dj.musca: si la aia ce da tepe de 100,200€ de ce nu le reclami ? dj.musca: si eu am ... facut 10e acol dj.musca: si gata. koop_starter_09: e treaba lor de unde fura, ei fura de la alti oameni koop_starter_09: nu de la orange dj.musca: daca sting roouter-ul, tot.. mai ma gaseste? koop_starter_09: normal koop_starter_09: nu are nicio logica koop_starter_09: sa inchizi roouter-u koop_starter_09: crezu ca inchizi tot koop_starter_09: daca faci asta ? koop_starter_09: ma rog dj.musca: .. koop_starter_09: roouter. koop_starter_09: in loc de rooter koop_starter_09: aka modem dj.musca: de ce folositi "aka" ? koop_starter_09: fiindca asa i se mai zice dj.musca: am vazut si la un tepar dj.musca: aka "master".. etc. koop_starter_09: ne mai auzim koop_starter_09: probabil koop_starter_09: cred... koop_starter_09: daca tot cu gandu la sinucidere ai ramas dj.musca: .. dj.musca: Ar fi fain.. daca totul ar fi o minciun?.. koop_starter_09: ar fi fost dj.musca: dar din pacate.. dj.musca: nu este koop_starter_09: asa e koop_starter_09: asta e koop_starter_09: ti-ai meritato ... dj.musca: nu ti-e mila deloc, deloc, deloc ? koop_starter_09: nu koop_starter_09: stii ce misto ar fi fost ? koop_starter_09: daca chiar trimiteam mail-ul ? koop_starter_09: te-ai ***** pe tine degeaba koop_starter_09: pana acuma dj.musca: Serios ? koop_starter_09: da sper ca tot cu gandu la sinucidere ramai koop_starter_09: serios koop_starter_09: e tot draft ala koop_starter_09: nici nu ma obosesc sa-l trimit dj.musca: Iti multumesc din inima ! koop_starter_09: n-ai pentru ce koop_starter_09: sa stii ca nici nu sunt bun la suflet koop_starter_09: btw dj.musca: Domneee ! dj.musca: Iti multumescc ! koop_starter_09: poti sa-mi multumesti koop_starter_09: cu 100 euro in paypal koop_starter_09: dj.musca: daca as avea.. dj.musca: ti-as da 200.. koop_starter_09: am pierdut 600$ la cazino cu btc koop_starter_09: asa ca . koop_starter_09: nu am nevoie koop_starter_09: bafta dj.musca: Dar serios nu ?.. koop_starter_09: ce serios nu ? dj.musca: ca nu ai trimis.. koop_starter_09: ba da am trimis koop_starter_09: am vrut sa joc oleaca de teatru dj.musca: Mda.. koop_starter_09: sa vad cum se schimba persoana koop_starter_09: in functie de situatie koop_starter_09: eu zic sa-ti cumperi usa calumea rezistenta koop_starter_09: macar sa aiba 10cm grosime koop_starter_09: ai cam 5-10 minute sa fugi dj.musca: am termopan dinala.. koop_starter_09: nu-i bun koop_starter_09: eu zic sa scoti usa koop_starter_09: si sa fugi dj.musca: cand ma ? koop_starter_09: pff koop_starter_09: ai cam 48 ore ? dj.musca: scuze ti-am zis "ma.." koop_starter_09: hai gata koop_starter_09: ca m-am plictisit koop_starter_09: ma bag sa ma joc dj.musca: cs? koop_starter_09: league of legends dj.musca: a. dj.musca: am un cont koop_starter_09: baricadeaza-ti toata casa . dj.musca: il vrei ..? koop_starter_09: ia da-l dj.musca: stai sa-l caut koop_starter_09: daca-l gasesti iti zic ceva dj.musca: nume: COBRA dj.musca: pw: petrolul123 dj.musca: vezi e bun.. ? koop_starter_09: nu stiu verific acum dj.musca: bine koop_starter_09: nu e bun koop_starter_09: dar pe ce server este ? dj.musca has canceled the file transfer. You have accepted the invitation to start photo sharing. koop_starter_09: a clar koop_starter_09: din ala din keylogger koop_starter_09: e signup daca nu observi koop_starter_09: nu e cont dj.musca: nu stiu.. koop_starter_09: hai sa nu te mai sperii degeaba koop_starter_09: n-am trimis nimic koop_starter_09: mi-am ocupat timpu degeaba pana acuma koop_starter_09: ma bag la joc dj.musca: mersi din suflet.. koop_starter_09: vezi daca mai umbli koop_starter_09: cu stealer koop_starter_09: chiar voi trimite mail dj.musca: Nu o sa mai umblu. dj.musca: Ai cuvantul meu ! dj.musca: dar eu nu sunt singur la keylooger-ul asta.. dj.musca: mai sunt 2 amici. koop_starter_09: le zici koop_starter_09: a da ? koop_starter_09: ia da-mi koop_starter_09: niste detalii despre ei koop_starter_09: varsta si ceva contact koop_starter_09: altfel trimit mailu dj.musca: dar nu zici ca eu te-am trimis.. koop_starter_09: nu koop_starter_09: nici nu pomenesc koop_starter_09: oricum koop_starter_09: daca le stii si numele real koop_starter_09: facebook ceva koop_starter_09: cu atat mai bine. koop_starter_09: si uitam tot ce ai facut koop_starter_09: si ai si topicu sters dj.musca: id: likidlikid dj.musca: si numele lui e dj.musca: Gaby Zavonescu.. cred dj.musca: a?a ceva dj.musca: are 13 ani. koop_starter_09: facebook la ei koop_starter_09: ai ? dj.musca: Nu. koop_starter_09: si al 2 ? koop_starter_09: care e dj.musca: ca nu le-am cerut. dj.musca: lucian.marius1 dj.musca: nu stiu cati ani are.. dj.musca: si nu a mai activat pe mess de ceva timp. koop_starter_09: presupun ca numele lui e lucian marius nu ? dj.musca: cam asa koop_starter_09: ma intereseaza mai mult koop_starter_09: copilu ala de 13 ani koop_starter_09: fa rost de facebooku lui koop_starter_09: zii ca vrei sa-l ai la prieteni dj.musca: cauta "SeNzOrx" prin cont-uri. dj.musca: asa cv dj.musca: e offline. dj.musca: xSenzor ala e lucian.marius1 koop_starter_09: nu ma intereseaza koop_starter_09: ma intereseaza celalalt koop_starter_09: cand afli facebooku lui koop_starter_09: imi trimit pm pe forum dj.musca: pe mess nu mai intri ? koop_starter_09: hai ca mi-a placut sa vad oamenii cum sufera putin asa . koop_starter_09: nu koop_starter_09: n-am trimis nimic koop_starter_09: cu cat aduci mai multe informatii koop_starter_09: despre copilu ala de 13 ani koop_starter_09: e foarte bine koop_starter_09: imi trimiti pm koop_starter_09: si tu nu mai ai nicio legatura dj.musca: dar cam ce vrei sa-i faci.. ? koop_starter_09: ce ti-am facut si tie. koop_starter_09: oare ce crezi ? dj.musca: il bagi putin in frica ? koop_starter_09: mai mult asa koop_starter_09: ca are 13 ani koop_starter_09: topicu e sters. dj.musca is typing... dj.musca: Multumesc frumos ! koop_starter_09: daca e ceva imi dai pm cand gasesti detalii despre acel copil koop_starter_09: salut Quote
anotherboy Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 Convorbire intre doi ratati, nimic nou:-) Quote
mov_0ah_01 Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 tara lu` papura voda omu integru esti tu "mei". Quote
bog-mir Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 asta nu e copilul de pe extreamcs ? Quote
theeternalwanderer Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 tl;dr anyone?TL;DRwhile 1: Troll #1 - "am trimis mail la politie cu detaliile tale si cu dovezi ca ai furat X" Troll #2 - *se caca pe el intens* Troll #1 - "ba nu am trimis" Troll #2 - *in extaz linge picioarele lui Troll #1* Troll #1 - "lol jk! am trimis" Troll #2 - *se caca pe el intens* Quote
gigiRoman Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 Oare la ce adresa a trimis mailul?criminalistica@politiaromana.ro?financiar@politiaromana.ro? Quote
QUADMACHINE Posted August 11, 2015 Author Report Posted August 11, 2015 (edited) asta nu e copilul de pe extreamcs ? Ala este Mai este inca unu de 19 ani, are cateva poze pe facebook stil cocalaresc din 2002 si celalalt nu stie cum arata un buletin. @sarmulita ... de tine,ma-ta aia chioara cu pensie de 1 leu si replyul tau. Edited August 11, 2015 by QUADMACHINE Quote
andrei98M Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 De ce trebuie sa umplem forumu cu toti cretinii ? Daca ies din casa, nu cred ca fac 100 de metri si iti fac o lista intreaga de cretini de genu. Quote
sarmulita Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 (edited) @QUADMACHINE. Edited August 11, 2015 by sarmulita Quote
QUADMACHINE Posted August 11, 2015 Author Report Posted August 11, 2015 Mai grav promovezi prostia si gay-ismul in Ro. Sal. @sarmulitaNu este rau sa te nasti prost, este naspa sa fii prost in continuare.Atat a putut mintea ta sa conceapa din topicul meu ca promovez gay-ismul? Probabil faci parte din generatia smarthphone de stai la scara cu prietenii si cautati "Cum arata o pizda".Se vede ca esti cam `ingust` la minte. Quote
Cuboid Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Mi-ai facut ziua mai buna cu topicul ăsta @QUADMACHINE şi eu care am dat să caut un topic despre Orange Romania.... Quote
Eddie91 Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 (edited) 42 minutes ago, Cuboid said: / Edited February 8, 2016 by Eddie91 Quote