mariuss_f18 Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 Am un Alcatel one touch x`pop 5030x si am incercat cu aplicatia "Flashify" sa instalez "clockworkmod recovery" insa alta versiune nu exact pentru telefonul meu. Sa instalat insa dupa restart telefonul se aprinde apare logo "one touch x`pop" si se inchide. pot intra in recovery mode insa nimic mai mult. Mai este vreo sansa sa il repar? Quote
mariuss_f18 Posted August 12, 2015 Author Report Posted August 12, 2015 Da, instaleaza rom-ul officialSi unde il gasesc ala? Quote
J Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 Ai "brickuit" telefonul,adica i-ai dat peste cap sistemul de operare. Trebuie sa-i reinstalezi ROM-ul(sistemul de operare) iar ca sa-i poti baga ClockworkRecovery trebuie sa o faci prin PC,nu cu tot felul de aplicatii tampite. Intra pe XDA-Developers Android Forums la sectiunea Forum si uite-te p-acolo. Quote
mariuss_f18 Posted August 12, 2015 Author Report Posted August 12, 2015 Ai "brickuit" telefonul,adica i-ai dat peste cap sistemul de operare. Trebuie sa-i reinstalezi ROM-ul(sistemul de operare) iar ca sa-i poti baga ClockworkRecovery trebuie sa o faci prin PC,nu cu tot felul de aplicatii tampite. Intra pe XDA-Developers Android Forums la sectiunea Forum si uite-te p-acolo.Am un ROM Android 4.1.1 intru in mode recovery si cand dau sa il instalez merge o bucata dupa imi zice "Instalation aborted" Quote
dark-angel Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 Am un ROM Android 4.1.1 intru in mode recovery si cand dau sa il instalez merge o bucata dupa imi zice "Instalation aborted"Pune ROM-ul cu Odin. Quote
mariuss_f18 Posted August 13, 2015 Author Report Posted August 13, 2015 Pune ROM-ul cu Odin.Nu merge Quote