robyyxx2 Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Ma tot gândeam cum dracu se bag? keylogger în .doc..Exploit DOC prin care se executa o bucata mica de cod care se numeste payload, acest payload iti poate permite sa executi comenzi de aici posibilitatiile sunt nelimitate. Quote
Sveratus Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Exploit DOC prin care se executa o bucata mica de cod care se numeste payload, acest payload iti poate permite sa executi comenzi de aici posibilitatiile sunt nelimitate.Acuma am gasit ,sunt si tutoriale! E dat dracu internetu din ziua de azi Quote
gogusan Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Vezi ca am pus eu analiza pe virustotal.vai, imi vinde adresa de mail muistii aia de la listafirme.moloz, vai vai.bai cacat cu ochi dar tu cand faci spam pe adrese cumparate cum e? bagateai calculatorul in cur sa-l scoti popcorn pe gura. SMS + M*E Quote
TAJ Posted August 14, 2015 Author Report Posted August 14, 2015 vai, imi vinde adresa de mail muistii aia de la listafirme.moloz, vai vai.bai cacat cu ochi dar tu cand faci spam pe adrese cumparate cum e? bagateai calculatorul in cur sa-l scoti popcorn pe gura. SMS + M*ENu se scrie Baga-ti-ai in loc de bagateai?Ce atata stres oare pe creierasul tau? Care e problema ca nu imi dau seama Quote
fusername Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 "imi vinde adresa de mail muistii aia"De ce nu corectezi pana la capat daca tot esti destept? Quote
TAJ Posted September 4, 2015 Author Report Posted September 4, 2015 Uite si prima ictima de care stiu eu: https://rstforums.com/forum/105316-virsus-ce-ma-pune-sa-platesc-2-btc-pentru-recupera-fisierele-ajutor-urgent.rst Quote