Jump to content

robyyxx2

Active Members
 • Posts

  166
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by robyyxx2

 1. Nici macar versiune mobila... de banii aia faci sa mearga si pe nokia caramida. Chiar asa sa furi bani...
 2. Dute ba si culcate ca esti penibil deja. Gasesti toate informatiile necesare daca stii engleza si stii sa-l folosesti pe gogu. Pune mana si invata ceva serios lasa brutu ca nu asa ajungi "haxor".
 3. robyyxx2

  Visual studio

  Nu a fost criptat ci obfuscat! poate te ajuta asta: https://github.com/UbbeLoL/ConfuserDeobfuscator
 4. Eu ma mir ca nu aveau SSD-uri, totusi e o banca mare si isi permit.
 5. De unde iei tu ma VPS cu I7 la 6$??? Nu lasi un link sa ne luam si noi?
 6. Atunci uitete ce scrie la wireless network adapter sau scrie modelul exact de laptop, de obicei are o eticheta lipita pe spate si scrie acolo pavilion-15xxxxx sau sub baterie
 7. Ce dracu sa mai explic pe romaneste tu ai instalat driverul pentru portul de retea (mufa aia in care se baga cablu de net). Router-ul are cablu iei cablu si il bagi aici: Asta daca nu cumva ai router wireless. Invata sa explici de ce ai nevoie noi nu putem visa ce vrei tu sa faci. Edit: Daca ai router wireless se schimba povestea. Ai nevoie de alt driver.
 8. Ai bagat cablu in portul de retea?
 9. In mod normal se da restart si dupa ar trebui sa iti functioneze interfata de retea, adica te poti conecta la o retea prin cablu. Tu ce credeai ca se va intampla daca instalezi driverul?
 10. Ai buton fizic pentru pornirea/oprirea wirelessului? Incearca un hotkey fn+ o tasta care are ceva liniute de semnal pe ea
 11. Pe GPUHASH.me costa 0.119 BTC, parola default e formata din 8 caractere uppercase
 12. Tocmai ca de handshake ai nevoie ca sa poti face bruteforce... Ce imagine ai vrea sa uploadeze? Vad ca e router de la sky parola default e foarte greu de ghicit fiindca sunt random, eu nu am gasit inca un wordlist pentru ele.
 13. Incearca sa faci brute force la pinul WPS sau poate ai noroc prin metoda pixie dust https://www.pwnieexpress.com/wps-cracking-with-reaver/ http://null-byte.wonderhowto.com/how-to/hack-wifi-using-wps-pixie-dust-attack-0162671/
 14. Si daca e deepfreeze instalat ce faci?
 15. Done. Multumesc de challenge a fost foarte interesant mai ales cand aveam raspunsul in fata si nu il vedeam
 16. robyyxx2

  XXS

  XXS e vreo vulnerabilitate noua sau ce?? sqli gasesti manual
 17. Ca sa iti raspund la intrebarea prosteasca, da poti sa pui un exe in orice! Dar in cazul asta nu il poti executa.
 18. Airodump-ng si vezi clienții care fac trafic la router.... Documentează-te înainte sa vorbesti
 19. Atunci ai 2 variante dacă ai un meniu QoS acolo poți sa setezi fiecare cata banda are disponibilă, dar odată trebuie sa gasesti Macul intrusului. Ca sa gasesti Mac-ul intra la DHCP clients, fiecare adresa mac are asociat un Ip identifica acolo IP-urile tale si ip-ul care rămâne este al "Intrusului". Copiez adresa mac asociata IP-ului si te descurci la meniul QoS. A doua varianta este sa blochezi Macul de obicei setarea se găsește la security sau firewall depinde de router. Caută unde sa creezi un blacklist si introduci Macul "intrusului".
 20. Cum a zis si @Byte-ul degeaba lași doar Macuri tale fiindcă intrusul poate sa își schimbe Mac-ul cu unul care este in whitelist. Cea mai simpla soluție este să schimbi parola.
 21. Dar asta https://www.packtpub.com/packtlib/book/networking_and_servers/9781784395810 ?
 22. Criptez si compilezi shellcoduri pentru windows FUD Formatele acceptate sunt urmatoarele: unsigned char buf[] = "\xeb\x16\x5b\x31\xc0\x50\x53\xbb\xb5\x15\x86\x7c\xff\xd3..." "...." sau ={0xEB,0x16,0x31,0xC0....}; Caracteristici: - Metoda privata - Anti-debugger - Fiecare criptare este unica (algoritmul difera logica este aceeasi) - Runtime crypter (In-Memory execution) - Decryption key brutforce Features: - Private Method - Anti-debugger - Every job is unique (same algorithm logic differs) - Runtime crypter (In-Memory execution) - Decryption key brutforce Size: ~150kb Scan: http://NoDistribute.com/result/ldgABE4aqGQ32U56nCrRmuJ9W1iNYI Proof: Compatibil cu toate shellcodurile din metasploit pentru windows Compatible with every windows metasploit generated shellcode Nu ofer sample | No sample Contact: PM sau jabber: uc0de@jabber.calyxinstitute.org (nu garantez ca raspund imediat) Pret: 5-10$ (depinde de calitatea postarilor) Timp de livrare: 30-60 min de la confirmarea platii Delivery time: 30-60 min from payment confirmation Plata: preferabil Bitcoin,accept si altele De asemenea generez shellcoduri contra cost Pentru autenticitate ofer un sample numai membrilor din staff
 23. Si providerul care îți da vps crezi ca nu păstrează loguri de conectare (metadata)?
 24. Si ce daca? Ei pe site iti spun ca folosesc AES256 si detaliaza cum se face encriptia mesajului. Stii algoritmul, poti sa-l spargi?
 25. poza Verifica in device manager daca apar dispozitivele alea doua cu O2... daca le vezi click dreapta si disable apoi restart. Ai facut downgrade de la w8 nu?
×
×
 • Create New...