Guest Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 (edited) ?//Doar 5 minute am stat atent pe chat si s-au discutat niste subiecte , cum sa faci phising, usb autorun(sa-l arunci la sef in fata) etcSa nu faceti ceva la chat.. @wtf o sa se plictiseasca de laba, poate sa sa aiba si motocicleta lui imaginara Edited August 15, 2015 by NETGEAR
Guest Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 Stiu ca nu avem voie sa vorbim de metode carding aici, doar cativa au voie
ThaiFight Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 Cu ce dovesdesti ca sa vorbit de carding domnu @NETGEAR ?
wildchild Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 Regula spune c? va primi ban cine pomene?te de chat. M-am s?turat s? repet a nu ?tiu câta oar?: NU suntem responsabili ?i NU ne pas? de ce se discut? pe chat.Dac? stai prost cu memoria î?i amintim c? acel feature ne-a provocat atâta scârb? încât a stat închis o perioad? foarte bun?. Deoarece s-au plâns mul?i de asta am convenit s?-l aducem înapoi cu condi?ia s? fie separat de forum ?i acolo s? fie jungla la latitudinea moderatorilor care nu-s obliga?i s? stea pe el s? modereze. Ce se discut? pe chat n-are de-a face cu forumul fapt pentru care cine se plângea aici c? a fost banat pe chat primea instant ban. La fel era vorba ?i de discu?ii, ni se rupe efectiv de ce este acolo, e doar locul de trolling care nu afecteaz? statutul de pe forum. Dac? cineva a discutat de carding acolo ?i a postat ?i aici fii sigur c? prime?te ban permanent f?r? s? ezite careva.