MARIUS2015 Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 (edited) Buna seara RST avem si noi un anunt de facut am observat ca pe skype unbla un hasker care se da mare si mai si zice ca la RST ii e frica de el . Mie unu cica mia facut bakup la site asa ca am si sa va dau adresa marelui hasker numit NOX care are site SteelFlag PvP Clasic Cred ca anumite persoane din zona asta il stiu sa incepem anuntu am auzit ca doriti adresa lui asa ca din pacate am facut rost de ea Multumim frumos pentru intelegerea acordata sunt fondatorul de pe site Portalul clien?ilor - FaraLag - Romania - Hosting numit extra Din cate stiu eu Mari haskeri nu prea ia keylogar in pc gen ardamax daca doriti va dau poze si cu casa lui Edited August 16, 2015 by Usr6 cenzurat date personale Quote
.Breacker Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 Offtopic: Daca firma aia de webshit se ocupa de web design si development, cum se face ca: FaraLag.Ro , e un cacat de forum?On: De ce ne-ar fi frica de un Anonyshit? Daca are sange-n coaie N0x ala sa de-a reply sa vedem daca ne e frica de el. Quote
spider Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 Buna seara RST avem si noi un anunt de facut am observat ca pe skype unbla un hasker care se da mare si mai si zice ca la RST ii e frica de el . Din cate stiu eu Mari haskeri nu prea ia keylogar in pc gen ardamax daca doriti va dau poze si cu casa lui Quote