Motanelul_Fericit Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Salut. Am o intrebare, probabil "tampita" pentru cam toti de aici, dar chiar nu am reusit singur. Am un forum pe platforma MyBB, am creeat categoriile, forumurile, tot, insa doresc unele modificari. Doresc adaugarea unei categorii noi intre cele existente, nu mai jos de toate cum o pune default. Doresc o categorie intre cele existente ca aici: http://i.imgur.com/I9dF6lS.jpgPoate nu fac eu bine ceva. Cand creez o categorie noua fac in felul urmator:Dau la Add New FOrumSelectez CategoryIi pun descriereaParent forum las NoneDisplay order pot pune orice.. ca tot un drac e tot jos sub celelalte apare.Ce nu fac bine ? Ce sa fac sa pun o categorie noua sub una deja existenta? Quote
Byte-ul Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Apare mai jos pentru ca toate categoriile au numarul de ordine 1.Pune un numar diferit fiecarei categorii.1 cea mai de sus, 2 a doua, etc. Quote
Motanelul_Fericit Posted September 3, 2015 Author Report Posted September 3, 2015 Am inteles acum, mersi mult. Quote