Jump to content
florinu

Problema indexare la google

Recommended Posts

Salutare am si eu o problema si numai nu ii dau de cap si ma gandeam ca ma puteti ajuta voi cu un sfat . Am site-ul Home - HD Porn Free Videos, live girls, all genres movies de vreo 6 luni . Nu mi-l indexeaza in google cum trebuie . Am plugginul Yoast sitemap instalat . Imi apar ca sunt indexate la sitemap 618 pe webmaster in realitate cand dai search pe google: site:hdporn.cc apar 230 . 23 de pagini . Pe webaster la google indexed apar 1290 . Care e problema . Am facut back-linkuri naturale pe diferite site-uri tot nu ma indexeaza . Am observat ca pe google raman 23 de pagini si tot imi schimba posturile mi le indexeaza pe ultimele si dispar cele anterioare dar tot 23 de pagini au ramas .

ind1.jpg

ind2.jpg

ind3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Salut florinu, poate sa fie ca ai continut dublicat? (titlu si descriere) ? Iti recomand sa ascunzi toate videoclipurile duplicate care le ai si sa adaugi manual (titlu nou, descriere, keywords), este mult mai natural. La cuvinte cheie foloseste maxim 4.

Si daca vrei mai mult:

- creeaza un blog pe subdomeniul tau si scrie niste articole.

- creeaza un canal youtube si incarca video prin LIVE Events (am sa fac un tutorial)

Edited by c0dek
Link to comment
Share on other sites

salut florin, folosesti Wordpress? modifica la fiecare video (maxim 100) titlul descriere si keywords, restul le ascunzi si modifici pe parcurs. Creaza o pagina facebook si posteaza pe diferite grupuri +18 fiecare video in parte. Poti sa faci si un canal YouTube si postezi diferite scene sexy si ii trimiti pe link-ul tau prin diferite metode. Folosesti un grabber pentru video?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...