Jump to content

logged

Active Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by logged

  1. Si-a luat careva domeniu de aici? Eu am achizitonat acum 3 zile si nu merge.
  2. Mi-au sters contul fara sa primesc vre-o instiintare.
  3. Cel mai important lucru este sa inveti sa cauti eficient pe google ca sa eviti durerile de cap. Nu vei gasi vre-un curs care dupa finalizarea lui sa fii capabil sa faci un website cap-coada. La o singura aplicatie online, o sa intalnestii mii de probleme si chichite care nu au cum sa iti fie explicate la cursuri, solutiile o sa le gasesti online de la alti utilizatori care s-au lovit deja de ele. Cea mai buna solutie este sa faci practica intr-o firma care se ocupa de programare web.
  4. Ce fumezi boss? O legatura catre diler?
  5. Nu apuca scriptul sa isi faca load la sunet si itemul este deja vandut!
  6. https://www.google.ro/#q=google&start=220 exista o limita. La alt grup de cuvinte incrucisate relevante iti vor aparea alte rezultate.
  7. Parola este gresita. EDIT2: salut .. wait what? ai ajuns pana aici? congrats' bro
  8. Joc: Bioshock Infinite Pret: 1 lira/euro/dolar (se pot recupera) Link: https://goldenjoysticks.greenmangaming.com/ Este testat de mine si functioneaza, datele de la contul greenmangaming.com (zi de nastere, email) sa coincida cu cele introduse pe link-ul de mai sus.
  9. Neata baieti, O cunostiinta este apelata in fiecare noapte de 3-4 ori de pe acest numar de telefon 865328029376778. Exista in realitate un asa numar de telefon? Primele 3 cifre sunt prefixul de la ceva oras din Texas, daca imi puteti oferi mai multe info mi-ar fii de ajutor. Multumesc!
  10. Felicitari, in decursul zilei de azi vei fi cautat de curierat, ti-au trimis cadou in semn de multumire un dildau roz!
  11. As dori si eu daca sepoate win7/64 si msoffice, cu prioritate win7. Merci!
  12. Presimt ca toate parolele introduse au fost deja trecute prin md5 etc. Destul de util site-ul pentru owner daca detine si un decriptor.
  13. Avem destui BOI ca tine in trafic, nu mai ai loc!
  14. Nu citeste windowsul... apuca sa apara partea cu f12 boot options si isi da restart. La 3 secunde restartul. Acum am inteles... din pacate nu am la dispozitie un cd cu windows.
  15. Sunt in vizita la cineva si am instalat un windows loader. Avea backgroundul negru cu meaajul ca nu e genius. Dupa ce am instalat loderul iam dat reboot si acum isi da restart intruna. Solutii? loader 1.6.9 das sau ceva de genu era. Restartul la laptop se da aproxkmativ dupa 3 secunde.
  16. Steam - Wikipedia succces la citit! Poate revii si modifici titlul dupa.
  17. Zero coduri gasite pentru steam.
  18. Am avut contract cu dragon star, o companie mai mica fata de cele amintite in imaginea de mai sus si am scos un pret de 7 lei pe livrare + 8 pe ramburs. Pretul este fix indiferent de pachet/ramburs asta in cazul meu. Daca nu deti cel putin un PFA, greu reusesti sa obtii un contract cu ei. Pretul se negociaza in functie de comenzile pe care le ai si greutatea/volumul lor(te intreaba aceste lucruri cand intocmesti contractu). In cazul tau daca ai livrari multe ai putea obtine un pret intre 15 si maxim 20 lei. Contractele se anuleaza daca nu respecti limita impusa. Foarte important este curierul care iti va ridica coletele, e bine sa lasi loc de buna ziua. La cat mai multe vanzari!
  19. Mouse! 30 lei, plata cu cardu, maine imi ajunge.
  20. Si pe mine m-a obligat, am ales un design dupa care i-am dat publicare. Atat a fost tot, merge perfect.
  21. logged

    nedumerit..

    Nu stiu, dar mi-au sunat la usa.
  22. logged

    nedumerit..

    Nu recomand cumpararea de iphone second deoarece poate fi furat. In vara anului trecut am achizitionat un 4 si acum in apropierea sarbatorilor am fost la 'interviu' cu mentiunea ca "Telefonul a fost furat de la plaja din Costinesti.". Am ramas si fara bani si fara telefon.
×
×
  • Create New...