askwrite Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 Salut, dupa cum spune si titlul, vand copie fidela a siteului csgopk.com, acelasi script etc, tot, aveti admin panel, feature sa manariti potul gen sa predefiniti un castigator etc.Pentru mai multe detalii adaugati-ma pe skype: ryderskypeeSi va sfatuiesc sa nu va jucati pe csgopk, se fac prea multe manarii iar @Kotzu, ownerul este tepar Quote
dj_sweet Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 Superb, sa ne spui si un pretAr fi ok sa il pui online ) sa apara 500 de site-uri ca ale lui ) Quote
askwrite Posted September 30, 2015 Author Report Posted September 30, 2015 M-am gandit la 600+$ Quote
1337 Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 Iti dau 250$ BTC, oferta expira in 24 de ore. Quote
Che Posted October 1, 2015 Report Posted October 1, 2015 @askwritecsgopk.com sau csgopoker.com ? Vad ca pe primul nu e nimeni, e pustiu...Vad ca face lumea multa zarva in jurul acestui site. Eu mai joc CS si CS:GO dar rar, nu ma intereseaza skinuri, arme & shit.In termeni mai lumesti, la ce e bun un site de asta ? Poti face bani cu el ? Cum anume ?Multumesc ! Quote
askwrite Posted October 2, 2015 Author Report Posted October 2, 2015 Csgopk.com, normal ca e pustiu dupa ce le-am facut reclama negativa in care le explicam cum merge sistemul si ca toate poturile sunt aranjate. Quote