Selphine Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 (edited) Vand doua baze de date cu e-mailuri valide (romanesti), aproximativ 45k e-mailuri.Pentru mai multe detalii PM.De asemenea, rog sa-mi fie mutat thread-ul/topic-ul in sectiunea "RST Market", eu n-am permisiunea de a deschide acolo topic/thread. Edited October 7, 2015 by Selphine Quote
GMaster0 Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 De asemenea, rog sa-mi fie mutat thread-ul/topic-ul in sectiunea "RST Market", eu n-am permisiunea de a deschide acolo topic/thread.Alo., nu ti se pare ca esti cam nesim?it? in primul rand citeste regulamentul, iar in al doilea rand vreau s?-?i spun ca toti suntem egali si nimeni nu e mai presus de regulament. Nici tu!!! Quote
Selphine Posted October 7, 2015 Author Report Posted October 7, 2015 Nu te mai dramatiza ca o virgina pe aici, daca am gresit e cine sa ma sanctioneze, nu sunt familiarizat cu regulile de aici, sunt obosit venit de la munca si mi-e lene sa le citesc. 1 Quote
Muppet Posted October 9, 2015 Report Posted October 9, 2015 Ce reguli trebuie sa citesti ? Esti atat de retardat incat nu ai vazut ca aici e sectiunea de prezentari si totusi aici ai vazut inca alte mii de topicuri cu prezentarile userilor si ai fost singurul cu ideea sa postezi cele 2 db-uri ? in cazul asta , sper ca mama ta sa o ia in cur. Quote
dj_sweet Posted October 9, 2015 Report Posted October 9, 2015 Da-ti ban la orfan , e obosit nu are timp sa ne citeasca regulile Quote
Selphine Posted October 10, 2015 Author Report Posted October 10, 2015 Vorbiti in necunostiinta de cauza taranilor, avand in vedere ca jigniti ca pe camp mai multe n-am ce zice.Am specificat clar ca nu puteam deschide topic deloc, ce-i asa greu de inteles? Quote