Jump to content
theandruala

PC saraci-parere va rog

Recommended Posts

Posted

Plm stii masinile alea cu motor de 1 litru in 3 pistoane ? Alea de le deschizi capota si vezi pe jos si te intrebi unde e motorul.

Gandeste-te ca asa e asta... deschizi capacul si vezi o placa de baza, un ram eventual Lipit ( sa fie mai ieftin ), o panarama de procesor care a fost refuzat de AMD pe banda de productie si un HDD refurbished.

Acum intelegi pretul ?

Apropo, Lenovo plateste cam 1$ mana de lucru si mai putin de 135$ piesele....

Posted
Ma eu n-am chef sa stau sa montez si demontez.Vreau sa iau unul gata facut, poate am de pierdut dar asta-i lenea si timpul.

maxim 1500 lei.

Poti sa dai 10 lei in plus si vine gata montat (vorba vine 10 lei). La Media Galaxy e free.

Posted
Ma eu n-am chef sa stau sa montez si demontez.Vreau sa iau unul gata facut, poate am de pierdut dar asta-i lenea si timpul.

maxim 1500 lei.

Mor când aud chestia asta cu "lenea ?i timpul" :))))) Dac? e?ti inapt, nu înseamn? c? ?i-e lene sau n-ai timp..

ps. dureaz? maxim 10 minute

Posted

Al 2-lea e ok , nu te gandii sa il cumperi pe primul , daca ai citit bine la socket zice direct bga 769 deci gandestete bine ce faci cand cumperi unul ca acela . Automat procesorul nu il poti schimba si cand va pica vorba aceea iti vei da cu c**** in gura . Nu cred ca vrei sa te mai coste 150lei sa zicem un procesor si montatul unuia mai 100lei ca doar trebuie statie de reballing .

Ai putea sa il faci la pcgarage si il monteaza ei .