tararache88 Posted October 14, 2015 Report Posted October 14, 2015 (edited) TP-LINK TL-ANT2424B Antenna Parabolica Esterna a Griglia, Trasmissione Segnale Bidirezionale Wireless: Amazon.it: ElettronicaCe parere aveti despre aceasta antena ?sunt la prima achizitie de antene si nu am niciun punct de reper...Sunt in Italia si as vrea sa prind semnal de la un router wireless care il am cam la 100 metri de locuinta mea.Este buna aceasta antena sau ce imi recomandati ? Cam cat ar fi raza de actiune al acestei antene ? Edited October 14, 2015 by tararache88 Quote
konstantine Posted October 14, 2015 Report Posted October 14, 2015 E destul de buna.Ar mai fi o solutie mai putin costisitoare pe care i-am recomandat-o unui cunoscuttot in italia.Da o fuga pana la chinezi si cumpara un TP-LINK TL-722 si un prelungitor usb de 3-5 metri. Quote
tararache88 Posted October 14, 2015 Author Report Posted October 14, 2015 Alfa AWUS036H Aggiornato a 1W 1000mW 802.11b / g High Gain USB Wireless Long-Rang WiFi scheda di rete con Antenna 5dBi: Amazon.it: ElettronicaAm acest adaptor. @konstantine - Am acel adaptor si cablu prelungire USB,dar am semnal Low si nu reusesc sa ma conectez... Quote
tararache88 Posted October 14, 2015 Author Report Posted October 14, 2015 Am obstacol 2 pereti. Ar fi bine sa prind semnal doar cu Alfa... Quote
QuoVadis Posted October 14, 2015 Report Posted October 14, 2015 Daca folosesti acelasi circuit electric, ai putea iesi mai ieftin si cu viteza mai buna folosind HomePlug si cablurile de curent pentru a te conecta la net. Cumperi un bad boy de genul asta si unul il conectezi la router iar celalalt in priza unde vrei internetul si apoi ai punct de ethernet. Am ceva asemanator acasa unde peretii dintre etaje sunt prea grosi (granit) pentru semnalul de WiFi de la router si folosesc acest set-up. Quote
tararache88 Posted October 14, 2015 Author Report Posted October 14, 2015 Daca folosesti acelasi circuit electric, ai putea iesi mai ieftin si cu viteza mai buna folosind HomePlug si cablurile de curent pentru a te conecta la net. Cumperi un bad boy de genul asta si unul il conectezi la router iar celalalt in priza unde vrei internetul si apoi ai punct de ethernet. Am ceva asemanator acasa unde peretii dintre etaje sunt prea grosi (granit) pentru semnalul de WiFi de la router si folosesc acest set-up.Din pacate nu am acelasi circuit electric. Quote