yakuZza22 Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 As dorii sa postez linkul catre voi pe forumul meu....asta daca nu e nici o problema... e ok? astept raspuns din partea administratorilor mersi Quote
andr3y Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 cred k nu are nimic.. atata cat nu bagi minciuni pe forumu tau... si pui pur si simplu un link si un banner ... dc mai intrebi? Quote
Nytro Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Toti va faceti forumuri ... Nu va inteleg . Quote
yakuZza22 Posted April 14, 2008 Author Report Posted April 14, 2008 asta asa e ca multi isi fac forumuri.....dar unii isi fac pt ca sunt interesati in programare in design ...in general tot ce tine de IT.....dar majoritatea isi fac sa se afle in treaba Quote
moubik Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 injura-ma!FMM !!! de iarba afumata vreau sa-i dau ban ca ma enerveaza Quote
amprenta Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 FMM !!! de iarba afumata El isi trage numa vitaminele din verdeata aia , nu ca tine atatea E-uri din margarina aia pe care o folosesti in alte scopuri decat cele scrise pe ambalaj . Cat despre forumu lu` yakuZza22 nu stiu ce sa zic , verdele cu negru nu-i cea mai fericita combinatie . Nici aici la rstzone nu-mi place , pare asa black hat , underground da poate asta era scopu Quote
Guest Kenpachi Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 ii dau eu fara motiv daca chiar vrei Quote
yakuZza22 Posted April 14, 2008 Author Report Posted April 14, 2008 da...de programare.....grafica.....tools base...... poate vreti sa postati shi link catre mine ar fii tare bine Quote
~Xenoger Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 FMM !!! de iarba afumata El isi trage numa vitaminele din verdeata aia , nu ca tine atatea E-uri din margarina aia pe care o folosesti in alte scopuri decat cele scrise pe ambalaj . Cat despre forumu lu` yakuZza22 nu stiu ce sa zic , verdele cu negru nu-i cea mai fericita combinatie . Nici aici la rstzone nu-mi place , pare asa black hat , underground da poate asta era scopu acum se explica dc ai chilotii ( tanga ) murdari de margarina ! Quote
IruleYouSuck Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Xeno scuze ca te intreb dar esti gay ? Te-ar interesa ceva relatii ca am eu niste cunostinte mai :roll:@ Vhaerun : Joci pe blizzard ? Pm me cu un id pls Quote
Nytro Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 da...de programare.....grafica.....tools base...... poate vreti sa postati shi link catre mine ar fii tare bineDeci te pricepi foarte bine la programare , grafica , hacking nu ? Quote
shinnok Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 ma dar voi chiar nu ii dati ban lui ratatul asta de Xenoger...Nu vedeti ca posteaza numai aiurea peste tot...si uitativa cate posturi are de cand s-a inscris :twisted: Sa nu cumva sa te aud ca ai comentat Xenoger iar de posturile mele sa nu indraznesti sa te atingi cu tastatura aia rapanoasa si cu mintea aia de doi lei a ta. Quote
~Xenoger Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 ma dar voi chiar nu ii dati ban lui ratatul asta de Xenoger...Nu vedeti ca posteaza numai aiurea peste tot...si uitativa cate posturi are de cand s-a inscris :twisted: Sa nu cumva sa te aud ca ai comentat Xenoger iar de posturile mele sa nu indraznesti sa te atingi cu tastatura aia rapanoasa si cu mintea aia de doi lei a ta.ce fan imi esti tu daca nu pui fundu la bataie ? .. inchide ochii si salta fundu ! Quote
~Xenoger Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 fmm de rapanos jegos.scoate`ti degetele din fund ca nu ii frumos si dai vibratoru inapoi lu amprenta ca a facut rost de o cutie noua de margarina ! Quote