TheAnalyst Posted October 15, 2015 Report Posted October 15, 2015 La mine schema arata cam asa:Postare facebook gen : Fetele astea sunt Hot rau , vezi poza aici ----> Site 1(descriere situatie + link poza) ---->Site 2(poza)Pe primul site folosesc Adsense, pe al 2 lea foloseam (Popads, Propeller, RevenueHits, Adnow) acum folosesc doar popads si adnowNisa pe care o folosesc este : stiri si femei goale Paginile au adunat 1.2m de fani iar eu fac pe zi cam 40-50$ si cred ca este destul de putin!Are cineva un sfat ceva?Este mai rentabil sa folosesc 4 firme de publicitate sau doar un popup si un banner ? Quote
leywise Posted October 16, 2015 Report Posted October 16, 2015 nu mi se pare rentabil sa folosesti 4 firme de publicitate pentru ca atunci vei sta sa aduni maruntisuri dici dicolo. Cel putin eu asa am patit.Edit: In ce limba ai site-ul ? Presupun ca EN. Poti sa-mi lasi si mie un link in pm sau aici daca vrei. Quote
smaily Posted October 18, 2015 Report Posted October 18, 2015 Sunt curios.....interesant saitul tau si modul de promovare..... Lasa-mi un mesaj privat sa facem schimb de experienta...povestim mai multe. Mai stiu si eu una alta...iti povestesc in privat Quote
TheAnalyst Posted October 19, 2015 Author Report Posted October 19, 2015 paginile sunt pe romania, pesoanele 95% romane, siteul romanesc Quote
3mPtY Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 Pentru niste sfaturi astept PM cu pagina/paginile si site-ul. Quote
TheAnalyst Posted October 19, 2015 Author Report Posted October 19, 2015 Nu ar?ta nim?nui pagina, se subîn?elege ce vor ei de fapt. Anyway, încearc? s? te axezi pe cea mai convertibil? ?i profitabil? platform?.Eu în locul t?u a? lucra cu grij? la calitatea post?rilor de pe Facebook ?i de pe site-ul în sine.?ine minte: Quality > Quantitystiu exact ce se vrea, de aia nu le arat. Stiu asta cu quality > quantity dar problema e ca suntem in romania, tara in care quality = 0 Quote
leywise Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 paginile sunt pe romania, pesoanele 95% romane, siteul romanescEu zic ca castigi destul de bine daca totul e pe romania si nu cred ca daca vei incerca sa bagi mai multe firme de publicitate vei scoate un castig mai mare. Asta este parerea mea.. daca incerci Doamne Ajuta la mai mult. Quote