QUADMACHINE Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 Frumoasa tema asta, sa nu o schimbati :>https://gyazo.com/8020ee664ac19b69ebd80aa3d1ccc7d0 Quote
QUADMACHINE Posted October 19, 2015 Author Report Posted October 19, 2015 Mi-am schimbat user agent si parca imi place mai mult asa, bine ca trebuie sa schimb la loc cand lucrez la un site.Nu functioneaza deloc user agent switcher pentru firefox, nu stiu ce are Quote
Active Members MrGrj Posted October 19, 2015 Active Members Report Posted October 19, 2015 E tema pentru mobile.A facut @Gecko ceva responsive pentru mobile. Era destul de nice. It's gonna happen ? Quote
Ciresel21 Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 OFF: Fain, nu te incurci, ai cateva conturi pe RST Quote
QUADMACHINE Posted October 19, 2015 Author Report Posted October 19, 2015 (edited) steelforge, quadmachine, newmember, kommendate, terra si SenpaiTroller. Nu sunt prea multe xDVai de mine, am schimbat useragent cu cel default si ramanea cel de la iOS am dat reset la fel.Deci valorile custom din about:config cam raman pe acolo pana dai refresh la firefox, ce naspa Edited October 19, 2015 by QUADMACHINE Quote
Active Members SynTAX Posted October 19, 2015 Active Members Report Posted October 19, 2015 steelforge, quadmachine, newmember, kommendate, terra si SenpaiTroller. Nu sunt prea multe xDVai de mine, am schimbat useragent cu cel default si ramanea cel de la iOS am dat reset la fel.Deci valorile custom din about:config cam raman pe acolo pana dai refresh la firefox, ce naspa Macar un lucru faci bine in viata: conturi. Quote
QUADMACHINE Posted October 19, 2015 Author Report Posted October 19, 2015 @SynTAX N-ai de unde sa sti ce fac eu bine in viata si nici eu despre tine, poti doar sa presupui si nimic mai mult.Fiecare ne ocupam cu cate ceva pe internet si altceva in `real life`, probabil avem cunostinte diferite in anumite domenii(programare, seo, marketing etc).Pot sa presupun ca tu esti un vagabond care sta non-stop la computer pe cand adevarul poate sa fie altul, tu sa fii milionar cu 100 de gagici pe langa tine si o casa plina cu servitoare imbracate in bikini.I'm right or what? Pe internet doar facem presupuneri pana cand utilizatorul respectiv isi deschide inima si da totul din el, ce face unde munceste s.a.m.d.Faina tema pe iOS. Quote
NytroGay Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 @SynTAX N-ai de unde sa sti ce fac eu bine in viata si nici eu despre tine, poti doar sa presupui si nimic mai mult.Fiecare ne ocupam cu cate ceva pe internet si altceva in `real life`, probabil avem cunostinte diferite in anumite domenii(programare, seo, marketing etc).Pot sa presupun ca tu esti un vagabond care sta non-stop la computer pe cand adevarul poate sa fie altul, tu sa fii milionar cu 100 de gagici pe langa tine si o casa plina cu servitoare imbracate in bikini.I'm right or what? Pe internet doar facem presupuneri pana cand utilizatorul respectiv isi deschide inima si da totul din el, ce face unde munceste s.a.m.d.Faina tema pe iOS.Mai dureaza mult pana il banati pe flamandul asta? Quote