Putrefactie Posted October 22, 2015 Report Posted October 22, 2015 (edited) Buna ziua rts!Sunt noob in acest domeniu si as avea cateva intrebari pentru utilizatorii mai experimentati.-> cea mai buna retea?pana acum m'am 'jucat' putin doar cu CPAlead. Mi s-a parut ok; dar nu pot sa imi dau cu parerea deoarece nu le stiu pe celelalte. Am auzit ca adludum ar fi una dintre cele mai bune; dar vreau sa termin siteul si sa aplic dupa!->NiseEbook collectionOnline moviesRandom Hacks(working or just fake hacks)Aici ar cam fi cel mai mult de discutat. As vrea sa fac un site pentru fiecare dintre ele. (exemple : Watch free online movies Hackers.University • Game Hacks, Cheats & Trainers http://updatedhacks.com ).E posibil sa am probleme prin incalcarea copyrightului la ebooks/filme ? Daca da? Din partea cui...google? reteaua de afiliere ?Ar fi mai bine sa fac siteurile pe rand sau sa lucrez cate putin la fiecare. Dupa mine cred ca e mai bine cate putin la fiecare. Sa spunem ca termin un site cu 3000 de filme. Am o nisa activa cu 3000 linkuri blocate. Dar daca as lucra la toate 3 as avea cate 1000 de linkuri / fiecare nisa. Cred ca asta imi boosteaza putin saltul.blackhat ideea: daca as face un virus care sa blocheze pc-ul utilizatorului odata la X ore si sa nu il deblocheze pana nu completeaza un survey....ar merge? Gen cum era la noi ala cu politia romana ->Awesome landing pagesSunt sigur ca unii dintre voi aveti asa ceva . As vrea sa imi clatesc ochii putin! Merci!-> Tarile tintaStim toti cum sta treaba cu survey-urile in RO.Deci e clar ca nu are sens sa tintesc spre treficul din tara. Intrebarea mea este: care tara v-a platit cel mai bine?(cu cea mai mare conversie) Din cate am citit eu pe net Usa si Olanda.->fake leadsAm vazut ca merge sa pui vpn de america si sa completezi survey gratis. Eu completez un survey in 5-10 min. Daca as lua 5 tinerei plictisiti, fara bani sau loc de munca, cu un iq putin sub medie;ii invat sa treaca de survey i-as plati sa spunem cu 30 lei /6 ore de completat survey(nu imi spuneti ca nu ar face nimeni asta; sunt oameni care muncesc ca salahor 8 ore pe 50 lei). Sa spunem ca ei sunt putin mai prosti si le ia 15 min. eu primesc in jur de 0.7- 1.5$ / survey. adica intr-o ora 5 oameni completeaza 20 surveyuri > 15$ worst case scenario . inmultit cu 6 ore pe zi= 90$ poate chiar peste 100$ cu ceva noroc. Cu 40$ ii platesti pe ei si restul iti raman tie. Matematic suna bine si pare rentabil dar parca e prea bine ca sa functioneze. deci sunt sceptic.Ok, cam atat am in cap acum. Va multumesc pentru timpul acordat. O zi buna sa aveti! Edited October 22, 2015 by Putrefactie Quote
archerise Posted October 23, 2015 Report Posted October 23, 2015 vreau si eu cateva informatii legate de ultimul paragraf:-tu setezi sa completeze gratis cei din sua si tot primesti bani indiferent ca ei nu trimit nimic?-costul vpn-urilor nu l-ai pus, sa inteleg ca poti sa treci si cu cyberghost de survey?-la ce site te-ai gandit ca sa poti face bypass?mersi! Quote
FarSe Posted October 23, 2015 Report Posted October 23, 2015 Survey-urile completate folosind VPN-uri de obicei sunt trecute ca Reversed Leads inainte sa primesti banii. Acuma depinde, daca completezi cu cap survey-ul(ex:ip-u e din CA si tu zici ca esti din FL) nu o sa primesti reversed#relativ. Quote
em20346 Posted October 23, 2015 Report Posted October 23, 2015 Survey-urile completate folosind VPN-uri de obicei sunt trecute ca Reversed Leads inainte sa primesti banii. Acuma depinde, daca completezi cu cap survey-ul(ex:ip-u e din CA si tu zici ca esti din FL) nu o sa primesti reversed#relativ.IP Address Geolocation to Identify Website Visitor's Geographical LocationRegion & CityZIP Code Quote
toofast Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Daca sunteti interesati sa faceti bani din CPA, minim $20 pe zi, have a look here: https://rstforums.com/forum/106772-metoda-de-bani-online-din-cpa.rst Quote