RIP Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 am dat si eu din greseala peste forumul vostru... in cautarea mea dupa 2600 despre mine ... ar fi multe de zis... dar ma rezum doar la cateva ...primu comp adevarat l-am cumparat in colaborare cu taicameu in '99 era floodului cu foarfeca (foloseam pe atunci un tool ... vadim), ... nopti pierdute, ... irc... trivia... bnc-uri, overclocking si asa incet incet a inceput sa-mi placa tot ce era command mode si *nixbinenteles ca primu job a fost de admin ...in timpu facultatii a urmat o perioada mai plictisitoare de jucat starcraft shi un oarecare interes pentru crackuit programe mai rare si scumpe pana cand am ajuns de cealalta parte a baricadei la o firma de webhosting din occident ... distractie mai tin shi acum minte ce incantat am fost cand am reusit sa intru pe un server de la ceva laboratoare nucleare rusesti... si tot atunci mi-am dat seama ca e bine sa fi paranoicacum sunt in "pensie", dar incerc sa tin pasul cu noile tehnoligi si bugurile aferente... deja e prea mult ... ne vedem prin zona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai.vest Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 salut si bine ai venit si daca spui ca ai asemenea cunostinte sper ca vei contribui si tu la dezvoltarea forumului sau la rezolvarea unor posibile probleme din domeniu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolbyte Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Bun venit printre noi si distractie placuta in continuare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENCODED Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Eu sunt RIP si beau LAPTIC Bine ai venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Welcome Rest In Peace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...