QuoVadis Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 M-a rugat o cunostinta sa ajut cu votarea pentru o competitie si sunt dispus sa cumpar voturi. Sistemul de vot e pe baza de email (se introduce adresa de mail pe care se primeste url unic care atunci cand e accesat inregistreaza 1 vot). Am nevoie de 700-800 voturi distribuite in urmatoarele 7 zile cate 100 pe zi. Am nevoie sa apara cat mai reale si de pe IP-uri diferite sau mascate. Nu vreau ceva de genul a1@yahoo.com / dg98d7fg98d7fg@yahoo.com etc. sau toate trimise de pe acelasi IP. Nu se cere captcha sau cea, pur si simplu mail si confirmare. Ofer plata in bitcoin, negociabil. Ideal ar fi sa primesc o dovada/explicatie despre cum se va livra treaba in mod profesionist in privat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Salut, te pot ajuta, lasa-mi te rog pe privat o adresa de skype sa discutam detaliile. Iti pot oferii exact ce ai nevoie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...