alextznet Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Caut programator care poate creea soft pentru verificarea adreselor de e-mail inclusiv ultima activitate sau accesare a adresei.Acum nus daca este posibil, dar probabil sa fie o minte mai stralucita si sa vina cu o idee pentru a putea verifica daca sunt valide si active.Astept oferte ideei.....Contra cost Quote
Active Members MrGrj Posted November 11, 2015 Active Members Report Posted November 11, 2015 Am deja ceva de genul facut. PM me PS: Doar partea cu validarea + daca sunt valide sau nu. Corectitudinea emailurilor verificate depinde de nr. de threaduri cu care rulezi programul Quote
RoEx Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Acum 5 ani am facut si eu ceva de genul asta , te folosesti de servarele mx si le accesezi telnet , daca imi amintesc eu bine (asta doar pentru validarea adresei de email , sa vezi daca exista) Quote
call911 Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 MailList Validator 2.0 iti este suficent. Faza cu ultima accesare nu prea este posibila. https://www.sendspace.com/file/bw1kws nu garantez ca este curat, rulati in virtual. Quote