georgik Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Pentru cei care intampina probleme in aflare driverului necesar cand isi instaleaza Windows-ul , este de cativa ani pe youtube dar am zis sa il public aici si pentru altii , poate pentru unii este ceva pueril insa pentru altii poate e complicat , nu e nevoie sa mai descarci programe sau sau mai platesti pentru driver agent sau fel si fel de chestii chiar cu bani Afli chiar tu foarte simplu , este facut pas cu pas . Multumesc! Quote
spider Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Cu metoda de ai postat-o i?i rezolvi ~ 30% din necesarul driverelor, multe din ele nici m?car nu apar in device manager.Recomand Best Driver Updater for Windows - Download Driver Booster 3 - IObit , il folosesc de aproape 4 ani pe diverse pc-uri ?i se descurca excelent in actualizarea acestora + un modul separat cu resursele necesare pentru gaming; cu un search pe google 'driver booster key', il po?i avea in varianta pro, ca sa nu mai spun de timpul economisit.Imgur: The most awesome images on the Internet Quote
georgik Posted November 15, 2015 Author Report Posted November 15, 2015 Eu cu aceasta metoda am g?sit majoritatea driverelor , nu am întâmpinat probleme ! Quote
electrical_shock Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Cu 3DP Net si 3DP Chip rezolvi cam 80% din drivere pt un pc/laptop. Quote
ttufox Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Lumea instala si dinainte de aceste programe.Cel mai usor..vezi ce scrie pe placa de baza, ii scrii modelul insotit de cuvantul driver si cam aia e.Pentru placa video si orice altceva la fel iar la laptop-uri ce sa mai , bagi modelul windows ul si ai terminat. Quote