loki Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Pentru cine nu citeste mail RDSStimate abonat,Incepand cu data de 31 Martie 2008, trimiterea mesajelor electronicefolosind clienti de e-mail instalati pe sisteme desktop se poate facedoar folosind serverul SMTP smtp.rdslink.ro. Aceasta masura nu are nici oinfluenta asupra accesului la serviciile de mail bazate pe web (ex:yahoo.com, gmail.com). Pentru a folosi alte servere SMTP pentrutrimiterea mesajelor, veti avea la dispozitie posibilitatea de a solicitaaccesul din interfata de administrare a contului aflata la adresaadmin.rdslink.ro.O lista cu intrebarile cele mai frecvente in legatura cu acest aspect ogasiti la adresa:http://www.rdslink.ro/suport/faq_blocare_port.htmPentru a verifica si modifica setarile clientului de e-mail, va rugam saurmati pasii indicati la adresa de mai jos:http://www.rdslink.ro/cablelink/cable_support_email.htmblabla etc am mai taiat un pic...Mdah, asta asteptam, sa pot si eu trimite mail de pe comp, macar prin ei sa imi mearga un mail. Ca de juma de an ma plang ca nu ma lasa cu smtp local, blacklisted forever. Bagati baieti, php.ini smtp server. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kenpachi Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 in alta ordine de idei cine are remote desktop de rds poate da spam de pe el ... si eu stiu deja o persoana care are ...hint : emo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
go_sword Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 in alta ordine de idei cine are remote desktop de rds poate da spam de pe el ... si eu stiu deja o persoana care are ...hint : emo mass:"scam nou de paypal care are ?""scrisoare de boa care aveti ?""hai ma unu nu are scrisoare de bank of america ? " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby90boy Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 am eu :twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolbyte Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Dar se poate numai daca ai adresa de RDS si banuiesc ca de indata ce-ti au IP-ul pot sa afle de unde a venit mailul si cine l-a trimis caci ei sunt obligati sa pastreze logo-rile cel putin o luna pt asemenea cazuri. E ok e bun d folosit dar in limite rezonabile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...