Mike1451859567 Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Salutare,Doresc sa stiu si cum cum pot promova un site inafata de adwords.Ce mai e de actualitate acu? Mai merg cu directoarele web? daca da imi puteti spune 4-5 bune care merita?Ce sugestii imi puteti da?Intreb ca, nu m-am mai ocupat de asa ceva de multi ani si s-au schimbat multe.. insa acu am nevoie. Quote
FarSe Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Social networks, daca vinzi ceva, poti cumpara reclama pe facebook. Quote
sadicool Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Din punctul meu de vedere fasbucu si adwordsu sunt pierdere de bani. Nu stiu ce rata de conversie ai la fiecare campanie, dar cred ca nu ai iesit tocmai pe plus daca intrebi alte modalitati.Inscriere in directoarele de shoping (pricer,compari etc), in directoarele de produse daca vinzi produse.. Quote
archerise Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Campaniile offline merg cel mai bine dpdv al investitiilor. Quote
hades Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Depinde de website. Dac vrei sa cresti o comunitate de potentiali clienti in jurul lui, facebook ads e o solutie buna. Quote
albertynos Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Salut,Depinde de tipul de website, este nevoie de mult mai multe informatii :- ce competitie ai ?- unde te situezi in momentul de fata?- cu cate cuvinte cheie vrei sa apari sus ?Sunt multe de luat in seama inainte de a spune ceva insa la general :- continut original si destul de mult - depinzand de nisa- backlinkuri / web 2.0- semnale sociale- optimizare internaAbia dupa acestea poti opta pentru vreo campanie. Quote
nein Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Salut,Depinde de tipul de website, este nevoie de mult mai multe informatii :- ce competitie ai ?- unde te situezi in momentul de fata?- cu cate cuvinte cheie vrei sa apari sus ?Sunt multe de luat in seama inainte de a spune ceva insa la general :- continut original si destul de mult - depinzand de nisa- backlinkuri / web 2.0- semnale sociale- optimizare internaAbia dupa acestea poti opta pentru vreo campanie.Scuze ca ma bag si eu Si eu ma ocup cu un website-ul pentru un prieten de a meu ... Am o competi?ie cu locul 1 de pe google destul de mare (gen pl?te?te la Facebook ADS si la google adwords si e mult mai in fata cu timpul am sa pl?tesc si euPe google is pe locul 2 cand scriu marmura si la granit is locul 2-3Cu chei as dorii gen calitate marmura granit etc si cele mai importante sunt marmura granit placaj pervaz , oniz , travertin ..Con?inut propiu nu am de unde ca asa se numesc materiale doar poze unice , E site de informarea produselor nu e online shopping , vezi produ?u dai email sau suni ..Care m-ar Putea ajuta/sugera ni?te idei cum unde ? Sa fac un blog sa scriu despre materiale sau cum ss putea creste ? Quote
albertynos Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Unii au spus ca a fost un experiment social...eu nu l-am numit nicicum...Am mers pe Blogal Initiative - Campionatul National de Blogging am pus la bataie un premiu de 300 de lei pentru bloggerul care imi descrie cel mai bine produsul.Au fost in jur de 50 de bloguri care au scris articol pentru siteul meu pe blogul lor, cu imagini, linkuri video-uri.Apoi au mai dat share si pe social media : Facebook / Twitter / Pinterest / Instagram si altele si tot asa...Am sarit atunci de pe pgina 8 pe prima pagina pozitia 4 facand doar atat....Ia vedeti....credeti ca puteti veni cu un twist la metoda?Numai Bine,. Quote
sadicool Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Unii au spus ca a fost un experiment social...eu nu l-am numit nicicum...Am mers pe Blogal Initiative - Campionatul National de Blogging am pus la bataie un premiu de 300 de lei pentru bloggerul care imi descrie cel mai bine produsul.Au fost in jur de 50 de bloguri care au scris articol pentru siteul meu pe blogul lor, cu imagini, linkuri video-uri.Apoi au mai dat share si pe social media : Facebook / Twitter / Pinterest / Instagram si altele si tot asa...Am sarit atunci de pe pgina 8 pe prima pagina pozitia 4 facand doar atat....Ia vedeti....credeti ca puteti veni cu un twist la metoda?Numai Bine,.Taxa de initiere sau de intrare cum vrei sa-i spui este de doar 700 de euro+ premiile puse in joc. Quote
nein Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 @nein incearca sa pui pe site oferte sau promotii lunare gen la o comanda asiguri montaj gratuit sau ceva de genul, sau comanzi o cantitate anume si primesti bonus ceva etc., astfel vei avea continut unic lunar. Pune ofertele inclusiv pe Home Page. Poti incerca si cu blog doar ca acolo e mai dificil ca nu prea ai ce sa scrii despre granit si marmura. Incearca sa introduci in textul siteului si cuvintele cheie de care esti interesat intr-un anumit context astfel incat sa apara mai sus cand sunt cautate acele cuvinte.o sa incerc , peste x metri patrati vine reducere negociere facturari bla bla , dar aia nu pot scrie prea mult pe website.. Quote
albertynos Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Asta daca esti persoana juridica si vrei sa faci o intreaga promotie..cu premii pentru locul 1-2-3...etcDale un mail si o sa vezi ca poti discuta cu ei. Quote
zeroabsolut Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 in sfarsit un topic frumos in aceasta sectiune. Quote