euintreb Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Orice stream deschid in Sopcast, se blocheaza Sopcast cand ajunge la 40% si apare "Not responding" vreo 15 secunde, apoi revine si se intrerupe stream-ul la fiecare 3 secunde, merge practic in poze. Am reinstalat Sopcast, restartat PC, degeaba.- nu e problema de la net, am testat pe alt PC si functioneaza perfect Sopcast. Nu reusesc sa-i dau de cap si am nevoie de Sopcast- Windows-ul e reinstalat recent, Windows 7, nu aveam problema cu Sopcast inainte de reinstalare.- am dat "play" din Sopcast si prin playerul VLC si face fix la fel. Deci nu e de la player!Poate fi vorba de vreun driver, daca da, ce driver? Google nu m-a ajutat cu solutii, numa' porcarii Quote
Silviu Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Indiferent de canalul pe care vrei s? îl urm?re?ti? Quote
euintreb Posted November 23, 2015 Author Report Posted November 23, 2015 Indiferent de canalul pe care vrei s? îl urm?re?ti?Da, desigur. Ma gandesc sa reinstalez iar Windows-ul cu toate driverele, nu reusesc sa gasesc o solutie. Dupa ce am reinstalat Windows-ul, nu i-am facut niciun update, e imagine .iso fara update-uri, "clean", posibil sa fie si din cauza asta? Quote
Silviu Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Da, desigur. Ma gandesc sa reinstalez iar Windows-ul cu toate driverele, nu reusesc sa gasesc o solutie. Dupa ce am reinstalat Windows-ul, nu i-am facut niciun update, e imagine .iso fara update-uri, "clean", posibil sa fie si din cauza asta?Incearca sa dezactivezi placa video dedicata daca ai una. Quote
euintreb Posted November 24, 2015 Author Report Posted November 24, 2015 Incearca sa dezactivezi placa video dedicata daca ai una.Nu a ajutat. Quote
nonimporta Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Vezi daca ai vreo setare legata de buffer, la setari in media player. Quote