Cojones Posted November 30, 2015 Report Posted November 30, 2015 Ce p?rere ave?i de programarea pe Linux? A? vrea s? programez în C++, C#(?tiu c? e microshit dar întreb), ASM, în principiu programare desktop, ?i vreau s? renun? la winblows... Îmi pute?i recomanda o distribu?ie anume sau e ok ?i ubuntu? Am auzit c? CodeLite ca IDE e bun. Quote
sifon Posted November 30, 2015 Report Posted November 30, 2015 Ubuntu este o alegere buna pentru inceput, vei gasi rapid rezolvari la tot felul de probleme. Mai tarziu, ti-as recomanda Debian . Quote
Webz Posted November 30, 2015 Report Posted November 30, 2015 Eu programez in c++ pe linux si nu am nicio problema , compilez cu g++ din terminal Quote
Active Members MrGrj Posted November 30, 2015 Active Members Report Posted November 30, 2015 Ce p?rere ave?i de programarea pe Linux? A? vrea s? programez în C++, C#(?tiu c? e microshit dar întreb), ASM, în principiu programare desktop, ?i vreau s? renun? la winblows... Îmi pute?i recomanda o distribu?ie anume sau e ok ?i ubuntu? Am auzit c? CodeLite ca IDE e bun.MonoDevelop iti recomand. Poti dezvolta în C / C++ / C#. Ca distributie *nix Ubuntu sau CentOS. Quote