Jump to content

sifon

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sifon

  1. Mi-as cumpara o vulpe, ce parere aveti ?
  2. Taranii is aia de au cladit ce vezi in jur, ca sa bei tu coca-cola si sa o arzi "smart" pe forum bai pielea pulii. Ai dreptate intr-o masura , dau prea multe atentie unui gunoi . Daca informarea la tine inseamna "sarci p' gugal" .. te las in legea ta ca oricum esti degeaba , daca dispari maine nu observa nimeni.
  3. Din spatele monitorului ? Ce pula mea stii tu despre mine sau oricine altcineva ma cacat cu ochi ? Du-te-n mortu' ma-tii mai baga o runda cantar straic si numai vorbi tu despre subiectul asta ca te intrece. Cati au dosare penale din tot felul de decizii luate ca sa iti fie tie mai bine, un cacat cantar-strachist si tu vii si latri ca un cacat ce esti la luna. Daca sursele tale de informare se rezulta la mediafax romania baga-ti pula-n tine.
  4. Eu zic sa te iei de mana cu "es-el-si" si sa va "dati laic" ca tot e moda si asta mai nou. "Cei care conduc" ? Tu esti mai de cacat pentru ca le sugi si pula daca dau maine lege "cei ce conduc", pentru ca taci si inghiti ca o tarfa ce traieste din asta. Nu am zis ca "tara e de cacat" , sau ma rog, nu stiu ce inseamna la tine "tara" dar numai deschidem si subiectul asta ca deja deviem. @aa7670: Avem concepte si mentalitati diferite din ce observ, nu o sa infirm multe din ce ai spus, tocmai din acest motiv o sa ma rezum la cateva mentiuni: - comparatia intre o natie si alta ca mentalitate va rezulta mereu o droaie de alte comparatii si intrebari, nu are sens . Diferentele sunt de la cer la pamant si subiectul e infinit. - daca prezentul e pielea pulii si viitorul se anunta mai al dracu, e bine sa luam exemple din trecut si sa schimbam calea, parerea mea. - daca nu le voi plati nici atunci inseamna ca , chiar am un motiv solid. Pe acelasi principiu nu ar mai trebui sa arunc gunoiul din casa ca oricum se strange altul in loc. - daca cineva imi fura aplicatia si mi-am permis sa bag bani in copyright si altele, sigur mai pun de cateva servere si ii explic altfel cum sta treaba . Oricum o dai, asta cu licenta e fix pielea pulii cand se pune unu serios pe crackuit. Aici trebuie mers pe respect si moralitate fata de autor mai ales ca nu toata lumea are la dispozitie resurse (inclusiv timp) sa se ocupe de un astfel de proces (doar sa fii vreun corporatist descurcaret) plus de asta de il pierzi, ai sanse sa ii platesti boului si daune morale . - daca vorbim de nevoie de unitate prin "toti" , atunci hai sa vedem unde se rupe lantul si sa il formam , apropo de "cainii latra ursul trece" . E o sansa pentru turma de oi acel caine care latra, si asta nu ar trebui sa ne scape din vedere.
  5. Nu imi place balciul dar mai ales muschii aratati pe forum asa ca o sa las un raspuns serios, pe masura intrebarilor tale. Se ureaza "La multi ani" poate datorita faptului ca ai o istorie de enshpe ani,nu esti venit din fundul Chinei ca alte natii (Ungurii) dar mai ales e ceva simbolic care ar trebui sa sporeasca increderea de sine in fiecare . In ciuda faptului ca in ultimii (aprox) 50 ani se baga shaorma si tv , prostia e la cote alarmante , asta nu e un motiv sa uiti de restul de vreo 1-2000 ani. Deja vorbim de un set de valori pe care multi nu il au , set de valori dupa care te poti ghida , autoeduca. Totodata, o sa imi platesc taxele cand o sa se spanzure toti securistii si lingaii politici care au bagat in cacat tara , cand stiu ca banii de pe taxe se duc in scoli si nu in ziare de cancan . De ce sa am totul licentiat cand ideea in sine e o laba trista ? Pana si site-urile porno elibereaza "licenta" mai nou, ar trebui sa am certificat sa ii dau in cap sau.. ? Ok lasam gluma. Aia cu violatorii, ca de obicei, presa face lege inaintea legii. Asociati un oras cu niste cretini interivevati, braavo. Tot asa. Destui iau masuri contra coruptiei, doar ca pentru fiecare incercare apar inca 10 prosti care sunt gica-contra si asta nu e o noutate.. s-a gandit unu' candva sa uneasca tarile Romanesti, au sarit sa ii taie capul, deci fa-ti o idee . Lista va ramane lunga . De ce? Pentru ca de fiecare data cand cineva incearca ceva, sarim cu clanta pe ala ca de ce face asa, ca de ce face aia, da de ce nu invers, cam de asta asa in mare.. hai sa ii zicem pe nume, prostie. Ipocrizia si mediocritatea provin tot din prostia colectiva . Poate daca nu am sari repede cu mucii in fasolea altuia am realiza ceva, pana atunci .. e cale lunga.
  6. Poate o fi si voia Domnului sa nu mai fii colonie americana ... La multi ani Romania .
  7. Ubuntu este o alegere buna pentru inceput, vei gasi rapid rezolvari la tot felul de probleme. Mai tarziu, ti-as recomanda Debian .
  8. Salut, sunt interesat de vreo 16 - 20 bucati .. fara poante. Cum luam legatura?
  9. Daca ii zic unuia sa isi ia gandul de la astfel de platforme imi zice ca-s tampit. Efectul de turma face orice gigel un cracker nemaipomenit . In firma in care lucrez s-a hotarat sa ne bagam p*** in orice proiect ce vizeaza astfel de platforme minune . Mutul ala care a dat banu' o sa vina cu gura pana la urechi aruncand vina pe mine ca programator ca site-ul lui a fost violat, nasol, condoleante. Prefer sa fac una de la 0 pe un framework si sa ii mai adaug si un modul de securitate separat pe langa ce are framework-ul sa am ce explicatii sa dau barimi, decat sa ii demonstrez lu' ala cum au ajuns email-urile din baza lui de date pe vreo piata .
  10. Nu te complica cu uaifaiul Scrie-ti un bot care sa se conecteze la reteaua TOR , fa-l sa functioneze multi-channel si restul e apa de ploaie . Daca vrei sa folosesti in scop SEO poti crea niste boti sa iti imprastie backlink-uri pe tot felul de nise in motoarele de cautare . Daca faci un algoritm destept , fa-l sa iti clicuiasca din cand in cand si cate o reclama dar e cam riscant , pariez ca o sa iei ban sau mai mult de 60-70$ nu apuci sa faci . Pentru treaba cu backlinks, cea mai comuna "masura de securitate" va fi CSFR-ul care daca nu ma insel poate fi sabotat prin casperjs (umbla vorba, nu am testat personal) . Totodata un server de productie ar fi ideal incat sa nu crape odata rulat botul .
  11. Vreau sa manipulez un proces existent doar din programul scris si compilat in NASM , incat sa evit alte dependente precum un compilator C++ . Din informatiile stranse pana in prezent, nu am gasit ceva relevant, doar exemple in delphi / c++ , python eventual ce executau cod ASM intr-un anume context dar nu ce caut eu. Jocul e "Stronghold Crusader" si m-am jucat un pic cu partea de "taxe" (pentru clasici ) @sleed: Multumesc.
  12. Un umil salut e totusi un semn ca persoana in cauza are totusi obraz . Interviul are prea multe interbari la care nu imi face placere sa raspund, asta e tot.
  13. (Salut ..?) Invat de ceva timp ASM-ul , nu am avut timp de o carte , le bajbii momentan pe ici colo, si am zis sa trec la ceva mai interesant. Am selectat ca tot plodu' primul joc clasic jucat (o strategie de prin 2002) si zic hai sa fac ceva frumos sa intru in rand cu lumea . Mi-am atins intocmai scopul propus , nefiind de altfel vreo filosofie si m-am gandit sa imi scriu si un programel care sa imi automatizeze treaba odata rulat. Vreau sa editez valoarea unei adrese (cunoscute) in memorie a unui proces X insa cat mai direct fara multe bazaconii . Din ce m-am interesat pana acum, am cateva optiuni prin c++, dll inject .. dar nu am gasit o solutie sau un raspuns concret in legatura cu posibilitatea de a face totul din ASM fara a implica limbaje high-level . Sunt constient ca sunt obligat sa folosesc totusi o functie externa dar e si asta ok decat sa ma apuc de dll-uri tinand cont ca mi-am propus un anumit target de experienta pana la altele. Sunt o persoana practica, mai rar aplic concepte si teorii, apreciez insa orice fel de ajutor oferit. Compilator : NASM . Multumesc.
  14. Salut. As fi completat cu placere "interviul" dar e plictisitor si inutil.
×
×
  • Create New...