iReaL999 Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Am nevoie de unu care se stie la messenger...mi`a fost schimbata parola ..vreau sa o recuperez..va astept maine pe id:rauladrian99@yahoo.com VA ROG FRUMOS AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU !!! Quote
kabout3r Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Incearca cu recover password prima oara...de obicei persoanele care fac chestii de genul asta uita sa schimbe in contul victimei si datele personale care sunt folositoare la recuperarea parolei.Mult noroc oricum! Quote
loki Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 poti sa il spargi cu un cookie grabber sa verifici macar daca e cineva care ti-a spart. Am pierdut candva vreo 3 conturi la internet cafe de am presupus ca era doar un worm.Un cookie grabber macar iti aduce aminte datele personale in caz ca le-ai uitat, pentru recuperarea parolei. Sper sa iti aduci aminte raspunsul la intrebarea secreta. Quote
Guest Kenpachi Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 sunt atatea si atatea subiecte legate de yahoo ... refuz sa cred ca sunt atatia oameni atat de prosti incat sa nu se gandeasca la search ... incep insa sa cred ca din comoditate nu o faceti si va asteptati sa sara un cunoscator sa va dea totul pe tava ... nici ban nu meriti sa iti dau ... si ca sa te oftici sunt 1000 de feluri sa afli cine ti'a furat contul si inca 1000 sa il iei inapoi dar nu o sa ti le spunem noi. Quote
puskin Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Am nevoie de unu care se stie la messenger...mi`a fost schimbata parola ..vreau sa o recuperez..va astept maine pe id:rauladrian99@yahoo.com VA ROG FRUMOS AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU !!!lasa si tu id-ul de la adresa care "ti-a fost sparta" asa e normal.... Quote
iReaL999 Posted April 22, 2008 Author Report Posted April 22, 2008 raul004866 asta e id si da`ti va rog add la rauladrian99 Quote
iReaL999 Posted April 22, 2008 Author Report Posted April 22, 2008 kenpachi..va rog frumos ma ..eu nu ma pricep la deastea..si plus ca am vb q ala ... pls ajutati-ma din sulfet va rog Quote
Guest Kenpachi Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 good choice ... eu ii luam si idul celalalt dar nu imi mai arde de astia Quote
mihai.vest Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Good worK NeMeSis :wink:ai auzit de post-hunting??????????cred ca tu ar trebui sa fi cel care isi ia ban Quote
sobolan Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 pot zice ca am patit si eu aceasi chestie mia schimbat parola numai ma chinui sa aflu aprola ca folosesc alt id, dar e vreun program care sa eviti asemenea intamplari ? Quote