alexdelpiero Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Pe cel putin 5 forumuri de hacking am pus aceasta problema! Nicaieri nu m-a putut ajuta nimeni! Incerc si aici! Este vorba de siteul gamedesire.com...(nu o luati ca pe reclama) Este un site cu jocuri online! Poti cumpara credite ca sa joci pe la turnee trimitand SMS sau o alta modalitate de plata...Dar nu imi permit sa dau f des SMS uri! Asa ca solutia ar fi sa pot afla parola unui alt user care are f multe credite! Aveti vreo idee cum as putea afla parola la un user de acolo? Multumesc anticipatImi cer mii de scuze daca nu am postat unde trebuie si va rog sa mutati topicul in caz ca am gresitIa uite domnule....sunt bautor de laptic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGod Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Fura cookie. (XSS) si poti intra pe contul lul.Despre parola revn cu detalii daca gasesc ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Cea mai buna metoda e cu cookie.Merge si un worm pe acolo:> =//.daca nu reusesti asa,era un bug de primeai 50000 fise din alea.Il descoperise un user de aici acu vreo 1 luna.Daca il gasesc,revin cu edit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inthel Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 ar fii exelent ... dar de o luna nu cred ca mai merge (sa nu-l fii raportat cineva)asteptam Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdelpiero Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 Primele raspunsuri la aceasta problema! Conteaza sa intru pe userul lui ca de acolo ma descurc imi transfer singur creditele...sau o alta metoda de a face credite din alea ar fi bine venita! Multumesc anticipat si daca e sa reusesc cu ajutorul vostru, promit ca raman un user fidel al acestui forum! Sa vedem ce iese! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Sa incepem..pe www.gamedesire.com poti sa iti faci mai multe conturi cu acceeasi adresa de e-mail si nu necesita activare contul,deci puteti sa va faceti mai multe conturi,iar apoi va logati cu mai multe usere si jucati cu unul impotriva altuia sau cu mai multe,alegeti unul care sa il incarcati de fise si cu restu dati all in si apoi fold.instalati Firebug,logati-va pe gamedesire,apoi deschideti Firebug,paste la document.location='http://www.gamedesire.com/js/gen_chips.php?gg=200&r='+(new Date()).getTime()+'&lng=32'in consola,apoi da-ti Run si o sa va apara o pagina in care zice ceva de un bonus.Dupaia va uitati in sursa paginii si o sa apara ceva de genul http://www.gamedesire.com/index.html?dd=19&n=5&code=UN HASHIn loc de UN HASH va fi un hash =/,ceva de genul a164294c9c34e4b2584cLuati acel link,il folositi si primiti bonusul..In consola,cand puneti document.location='http://www.gamedesire.com/js/gen_chips.php?gg=200&r='+(new Date()).getTime()+'&lng=32' ,schimbati pe rand valorile lui gg=200.Incepeti cu 1,2,3,4,5 si dupaia sariti la 200..Sau 1,2,3,4,5,198,199,200,300 ..incercati si valori mai mari. Este one time bonus,adica unic,o singura data primiti pe un user. lng e limba r e timpul gg e tipul de reincarcarePuteti folosii hackbar.Cu hackbar puteti incerca toate valorile lui gg foarte rapid.Sau faceti un script(in cazul in care dupa ce accesati acel link,va apare o pagina alba--mie asa mi s-a intamplat la inceput) care sa ia toate numerele de la 1 la 1000 si sa ruleze comanda aia cu ele pana gaseste o pagina nonblank..Si astfel puteti lua fise gratis pe gamedesire,fara sa trimiteti sms sau porcarii de alea.*** de mentionat ca merge si cu javascript:document.location='http://www.gamedesire.com/js/gen_chips.php?gg=200&r='+(new Date()).getTime()+'&lng=32'-Hertz Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdelpiero Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 Pana ma mai lamuresc putin descarc firebugul ala Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdelpiero Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 Nu fac bine ceva...stati putin sa mai incerc Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdelpiero Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 Am reusitttttttttttdar vreau sa fac cu hackbarul ala sau un mod de a lua mai repede linkurile astea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Incearca /cu javascript:document.location='http://www.gamedesire.com/js/gen_chips.php?gg=200&r='+(new Date()).getTime()+'&lng=32'il pui in URL bar.Daca nu fa un script care sa ia toate valorile de la 1 la 1000 pt gg si sa ruleze acea comanda cu ele.Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdelpiero Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 Ajuta-ma cu hackbar...am reusit faza asta ..am luat primul bonusDar vreau sa rulez mai repede valorile alea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Hackbar e un addon.Cat ai luat bonus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdelpiero Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 5000 de credite dar doar o singura data am reusit,...in rest numai pagini albe imi da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Pai o singura data merge,fiindca e one time bonus!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdelpiero Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 Pai si trebuie sa imi fac alt nick pentru un alt bnous? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marele Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Mie mi-a aparut doar pagina alba.Cum fac scriptul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Pai si trebuie sa imi fac alt nick pentru un alt bnous?Da.Si te loghezi pe mai multe nickuri deodata si joci intre ele si cu unul aduni tot.Normal bonusul era de 50 k L:O:OL Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdelpiero Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 Sunt bonusuir de 5000...50000 si 100000 credite parca Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdelpiero Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 Cum folosesc hackbarul ca imi prind urechile :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdelpiero Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 Imi trebuie script sau ceva ca tot imi apar paginile albe Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdelpiero Posted April 23, 2008 Author Report Share Posted April 23, 2008 Cred ca se ia dupa IP...doar 1 data ieri si 1 data azi am luat bonusul...apoi imi da numai pagini albe...ori se gasesc f greu paginile alea ori se ia dupa IP :cry: O alta solutie daca aveti :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Hai ca deja prea multe vrei.Se ia dupa nick in pwla mea nu dupa IP.fuckin' idi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdelpiero Posted April 23, 2008 Author Report Share Posted April 23, 2008 Pai atunci ce se intampla...numai pagini albe imi da :cry: Eu doar ti-am cerut ajutorul...daca sunt mai incepator ce sa fac? Offf ...daca nu vrei sa ma mai ajuti asta e...imi pare rau ca te-ai suparatDaca vrei sa ma mai ajuti e alegerea ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
kw3rln Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Cum vine kwe mereu cu solutiile potrivite Link to comment Share on other sites More sharing options...