Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/28/15 in all areas

  1. Salutare baieti, Am vazut ca unii dintre voi folositi CyberGhost VPN si probabil nu toti aveti cont premium. Deci trebuie sa asteptati cateva minute bune pana sa va conectati la un server sau pana sa schimbati serverul. CyberComunism, trebuie sa asteptam la cozi virtuale?!? Ummm... Let's hack this! Ideea de la care plecam este simpla: vrem ca timpul de asteptare sa se scurga mai rapid, instant daca se poate. Un fel de "speedhack". Putem sa ne punem ideea in aplicare folosind Cheat Engine. Intrati pe pagina lor (click me), descarcati si instalati programul. Pasi de urmat: 1. Deschideti clientul de VPN si conectati-va la serverul ales. Ar trebui sa va apara o fereastra pop-up (similara cu cea din poza de mai sus). 2. Deschideti Cheat Engine si apasati pe iconita din stanga-sus pentru a va atasa unui proces. (picture) 3. Dati click pe butonul "Window list" pentru a selecta din lista de ferestre deschise, selectati fereastra cu titlul "Just a few secunds...", apoi click pe butonul "Open". 4. In Cheat Engine, bifati "Enable Speedhack", scrieti o valoare mai mare in textbox (100 inseamna ca se va misca de 100 de ori mai rapid, just pick a number) si apasati butonul "Apply". Felicitari! Acum coada se va scurge in cateva secunde! Dupa ce termina coada, debifati "Enable Speedhack" si bucurati-va de VPN. Cateva idei de meditatie: 1. Coada de asteptare nu este facuta pentru ca sunt ocupate locurile pe server, ci pentru ca se doreste ca utilizatorul sa aiba o experienta mult mai buna cu varianta premium decat cu cea free. Astfel, se creaza probleme artificiale pentru utilizatorul free, in loc sa se implementeze functionalitati aditionale pentru utilizatorul premium. Urata abordare! 2. Daca cei de la CyberGhost mint in legatura cu motivul pentru care exista coada, credeti ca se tin de cuvant atunci cand vine vorba de politica lor de pastrare a logurilor? Aveti grija pentru ce le folositi VPN-ul, s-ar putea sa nu fiti chiar atat de anonimi pe cat vi se spune. 3. Asa cum pe web este o idee proasta sa faci validarea parolei de autentificare in javascript (client-side), tot asa este o idee proasta ca un client desktop sa fie responsabil cu un mecanism de delay ce ar trebui implementat pe server. Stay safe!
    1 point
  2. Salut, Poate sa fie de la niste update-uri de cacat, nu am idee, dar azi nu imi mergea netul (conexiune catre router). Am verificat conexiunea prin router pe telefon si parea ok. Am vazut ca merge foarte putin timp, apoi nu mai merge. Isi ia setarile de retea prin DHCP, dar nu rezolva DNS-uri si nu se conecteaza direct pe IP. Nu am pornit Wireshark ca nu am avut timp, sa vad ce se intampla, dar dupa ce am DEZINSTALAT Kaspersky, a mers. PS: Nu a mers doar sa opresc protectia. Am postat in cazul in care patesc si altii la fel, sa stie despre ce e vorba. O bila neagra pentru rusi. Muie.
    1 point
  3. Nu trebuie sa stai deloc pe pagina. Doar cumperi revenue shares sau cyclere si asta e tot.
    -1 points
  4. Nu fiti marlani sa schimbati parolele, sa se foloseasca si altii , daca schimbati parola dau recovery si nu mai primiti nimic. filelist nyc3 pepsi2539 kostyy bitsika lavy38 lavinia93 vplay patrickc favorite bbypisicu ciupaciups czteam iuliano iulica Deja ati schimbat parolele , am dat resetare parola cine vrea parola la conturi filelist pm!
    -1 points
×
×
  • Create New...