Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/21/22 in all areas

 1. De exemplu, Chromium care vine bundled cu Burp Suite trimite headerele astea implicit: Sec-Ch-Ua: "Chromium";v="107", "Not=A?Brand";v="24" Sec-Ch-Ua-Platform: "Windows" Sec-Ch-Ua-Mobile: ?0 Deci presupun ca browserele bazate pe Chromium le trimit. Daca nu le procesezi tu server-side nu ai de ce sa iti faci griji.
  2 points
 2. Pentru reinviere phishing eBay? 😂 Tin minte pe vremuri ca valceni nostri dragi au pus pe eBay (utilizan conturi compromise desigur prin care prosteau cumparatorii sa le trimita bani prin WesternUnion): 1. Poza lui Basesc cu titlul: Brand new president for sale 2. O macara
  1 point
 3. Mobile App Developer https://flutter.dev
  1 point
 4. https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Headers/Sec-CH-UA Also, poti posta un request sa putem analiza mai bine?
  1 point
 5. Pai bine bre... de ce nu zici ca asta este situatia? Imi face placere sa fac escape la corporate firewalls Nu stiu arhitectura... dar daca ai admin pe OS-ul tau si access la net(nu conteaza cum)... e ca si facuta treaba. Un setup simplu care mi-a functionat pe Windows, Linux si MacOS: 1. Your PC -> CNTLM (daca proxy-ul e NTLM) || Px (daca vrea NEGOTIATE) -> Internet 2. Your PC -> SSH (via CNTLM/Px) Dynamic Tunnel -> Remote Linux SSH pe 443 Acum ai un socks pe local care se duce prin proxy si iese in internet cu IP-ul de la serverul remote ce ruleaza pe 443 si nu mai ai blocat nici un serviciu... poti folosi ce vrei tu atat timp cat il configurezi cu socks-ul Alte variatiuni ale aceleiasi solutii se pot face si folosind VM-uri. Sper ca e lizibil ce am incercat sa explic.
  1 point
 6. Probabil un mini-pc/raspbbery cu linux si niste python pentru controlul camerei si a comenzilor de miscare si o parte de hardware cu ceva asemanator Arduino dar pe un 32 de biti pentru rapiditate si control mai smooth pe tot ce inseamna zona de motoare si miscare.
  1 point
 7. Daca pe pc-ul de acasa ai Linux, foloseste Tailscale. Este un VPN usor de configurat si se descurca de minune. Dupa ce te conectezi la VPN-ul de acasa, poti foarte usor sa-ti conectezi si RDP-ul si/sau TeamViewer sau alte nebunii. Eu l-am folosit pe Arch si pe Fedora si merge fara probleme. Il am de aproape doi ani pe ambele sisteme si nu mi-a dat niciodata crash.
  1 point
 8. Setupul descris de tine e destul de ne-standardizat. Telefoanele mobile nu sunt considerate sigure pt ca operatorul retelei are access la absout tot ce faci tu. (Locatie, date, volum, timp, etc.) Aa, nu te stie dupa buletin dar stie unde locuiesti intr-o raza de 50m. (in plus ca telefonul, cartela, IMEI fac probe perfecte la dosar) Fara encriprie si rerouting, e apa de ploaie... Sigur ca tu nu "te-ai lauda cu fapta" dar deja o cam faci aici pe forum si atragi atentia. Tu personal, ai un interes in treaba aia si esti usor de ghicit. (cine ar vrea sa se razbune pe X?) (cine cerea ajutor sa foloseasca un telefon pe RST?) (cine ar avea cunostinte sa faca asa ceva?) (cine a cautat pe honeypotforum 'cum sa hack tutorial'?) Am spus-o de 100 de ori. Nu e criptografia problema. Problema e considerarea securitatii intregii operatiuni. In cazul tau, ambele lasa de dorit..
  1 point
 9. Daca zici tu ca ai invatat toate conceptele astea de doctorat si le-ai facut si tu te cred. Bafta la prins cirese, sigur va posta cineva aici cod sa ii dai copy-paste si care sa apuce orice. If cireasa then: apuca() else: mai_cauta()
  1 point
 10. @gigiRoman nu am cum.. Aici, de unde vreau sa ma conectez la pcul de acasa, e un fortigate ce-mi terorizeaza eventualele conexiuni, ciudat cum de merg anydesk si tw iar restul similare, nu.. de ex acum testam https://www.hoptodesk.com/ , e gratuit, dar pe pc-ul de pe care vreau sa ma conectez, ramane blocat
  0 points
×
×
 • Create New...