Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/16/16 in all areas

  1. INFO: Tutorial: Download link: wget http://i9x0.com/bssh2z-full.tar; tar xvf bssh2z-full.tar; cd bssh2z-full; cat info.txt ; cat tutorial.txt
    2 points
  2. Cat ghinion sa ai. Zici ca a vorbit @yooproject cu aia de la emag. O intrebare, cum se face ca a disparut topicul, i-ai dat delete?
    1 point
  3. Salut, Sper sa nu imi iau warn pentru dublu post dar nam cum sa aduc un update la acest topic altfel. Am vorbit cu cineva de aici pe skype zilele astea despre dropshipping si cand a fost gata gata sa inceapa... s-a mai "documentat" el..si a aflat ca dropshippingul e MORT. Ca urmare mi-a dat block pe skype ca "stie el mai bine.." interesant... asa i-au spus poate prietenii de la scara blocului cu care scuipa semninte seara de seara.. Poate e mort..poate nu...cine stie.. in prezent am zis ca arat niste statistici ale mele...de actualitate.. Numai Bine!
    1 point
  4. Intrebare despre sock4 si sock5,bun de exemplu am un un computer fff lent si dureaza o vesnicie sa ma conecetz la un site si vreau sa folosesc un proxy,sock mai rapid ca sa ma conectez mai rapid la site,se poate?se poate asta?Cum aleg acel sock ca sa stiu daca e rapid sau nu? in functie de ce?siteul sa zicem e din germania frankfurt,aleg un sock4 de frankfurt?cu pingul mic?
    -1 points
×
×
  • Create New...