Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/21/18 in all areas

  1. Sincer nu vreau sa vorbesc în numele altora, o sa îți zic de ce eu personal nu îmi bat capul cu siteurile de bug bounty. - premiile sunt în 99% prea mici pentru timpul necesar unei analize complete de securitate. - siteurile de acest gen te fac cunoscut și eu personal prefer sa rămân anonim (sunt mai multe avantaje). Asiatici se ocupa cu asta pentru ca pentru ei 500/1000 USD/luna sunt suficienți pentru a trăii, eu personal nu ma mulțumesc doar cu atât.
    1 point
  2. La AC-CTI in Iasi faci Fizica in anul 1, in general fizica cuantica si electromagnetism, dar nu se pune foarte mult accent, in sensul ca putini sunt cei care chiar folosesc Fizica mai departe, deci in esenta te trece. Se mai face o materie numita Electrotehnica, unde se face electrica, dar la fel am inteles ca nu se cere si se mai face ceva cu electronica in anul 2. http://andrei.clubcisco.ro/cursuri/ sunt aproximativ aceleasi materii (difera numele lor deobicei) Oricum la AC se ia teoretic de la 0 cu Fizica si Informatica, pe baza ca nu toata lumea a facut la Liceu, insa ti-ar prinde sa stii anumite lucruri din liceu pentru ca o sa-ti fie mai usor in sesiune. Iar fizica de cls a 10,11 si a 12-a iti trebuie la facultate, dar cum ti-am zis, se poate si fara.
    1 point
  3. Iti dai seama pentru un fotograf la 0.10$/poza, chiar si shared rights, iti trebuie 100 de cumparatori sa scoti 10$ Si mai vrei si calitate...
    1 point
×
×
  • Create New...