Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/21/19 in all areas

  1. In ultimele 2 saptamani am facut putin research in zona quantum computing si singura aplicatie la care m-am putut gandi avand in vedere statutul experimental al tehnologiei a fost un RNG. Proiectul este la nivel de hobby, scopul nu a fost sa treaca testele statistice NIST, ci doar "for fun" https://github.com/cionutmihai/tigon Aveti acolo si jurnalul in format PDF, are 57 pag, contine repo-uri, link-uri cu resurse si bibliografia completa (70 titluri). Evident ca nu poti sa reinventezi informatica la tine in sufragerie (cu 200 EUR, cateva carti si niste cursuri pe Youtube sau Coursera) deci subliniez din nou ca e la nivel de amator. In plus, mare parte din librariile disponibile fie sunt in alpha, fie sunt abandonate sau sunt axate strict pe mediul academic si simulari. Take care
    1 point
  2. In primul rand, vorbeste frumos. Sanatos la cap poate nu esti tu, nu iti sta utilizatorii pe forum din cauza faptului ca se ia prea mult la misto si la un moment dat ti se taie de un forum in care majoritatea membrilor ii iau la misto pe ceilalti. Incearca sa ajuti oameni, nu sa ii desconsideri, raspunde si vorbeste frumos cu ei. Daca nu iti sta asta in caracter atunci meriti soarta, totul se duce de rapa. Multumesc de raspuns, imi astept banul pe forum, stergerea topicului, nu ma intereseaza ce faci, ma intereseaza doar ca ai citit acest mesaj. Succes!
    -1 points
  3. Da, asa e, da, oriunde da.
    -1 points
  4. L-am facut pentru mine.
    -1 points
  5. Ho, periculosule, vezi ca te articulezi prea tare. Esti "jmeker" pe aici si ameninti, daca ai face asta, ar insemna ca si eu iti dau de treaba. Daca vrei sa iti pierzi timpul de pomana nu ai decat.
    -1 points
  6. -1 points
×
×
  • Create New...